Tosi kenkku olo ollut tänään,mutta tuntuu ettei flunssa tule kuitenkaan kunnolla päälle. Aamulla käytiin Niinan ja Sakun kanssa pieni metsälenkki, noin vielä lenkkeily menee,kun itse saa kulkea hissukseen koirien perässä,mutta remmilenkki iltapäivällä tuolla hajujen maailmassa oli mulle ihan liikaa. Olisi ehkä kannattanut opettaa koira pennusta asti kulkemaan kauniimmin hihnassa..Tuppaa tuo remmilenkkeily olemaan aika pitkälti sitä,että mie määrään suunnan ja koira vauhdin, joskus koira hoitaa ne molemmat hommat. ;0) Iltapäivällä alkoi muutenkin koirassa näkymään alkuviikosta asti kestänyt normaalia hiljaisempi elo, välillä se kieri ja kiljahteli omineen pitkin lattiaa ja taisipa ohimennessään vähän nakertaa sängyn laitaakin,kun ei muutakaan tekemistä ollut.
Kuten tekstistä näkyy, Nino tuntuisi olevan kunnossa. Eilen vielä jälkitreeneissä Nino oli musta jotenkin vaisu,makoili luppo-ajan mun jaloissa jne.,mitä ei yleensä normaalisti tee. En tiiä,voihan tuo olla ihan kuvitelmaakin ja sitä etsii ja näkee kaiken maailman vikoja vaikka koira on ihan normaali. Tai jospa se on jo hiukan aikuistunut???Joka tapauksessa kuitenkin sunnuntainen käytös säikäytti sen verran,että seuraavaksi painutaan heti lääkäriin.
Tänään käytiin vielä illalla tottiskentällä,vaikka ajatuksena oli aloittaa tottistauko. Mutta jotain pientä aktiviteettia piti keksiä, lenkille kun ei kyennyt ja toisaalta itsestäkin tuntui,että hetki raikkaassa ilmassa voisi piristää oloa. No aika hukka reissu oli, Ninolla tuntuu olevan viimeisetkin motivaation rippeet hukassa, eli paras joko aloittaa tauko tai tehdä kentällä jotain ihan muuta kuin tavanomaisia liikkeitä.