Se on tosiaan talvi tullut muutamassa vuorokaudessa. Aamulla käytiin Ninon kanssa valtaamassa pururata, lenkkeilijöistä ei ainakaan ollut enää häiriötä, mutta johan siellä ajeli moottorikelkka, ladun pohjaa kai tasoitteli. Eli eipä tarvitse enää huomenna sinne kai mennä.
Mulla oli kaiken maailman suunnitelmia tälle päivälle, mutta eipä juuri mitään ole saanut aikaiseksi. Ollaan oikeastaan löhötty vaan, paikkaa vaihdellen. Ninon kanssa opeteltiin pariin kertaan eteisessä ryömimistä, ei se oikein sujunut, Nino ryömii samalla lailla kun mie sukellan, persaus pystyssä. =0) Iltapäivällä kävästiin kerrankin koko perhe kimpassa soramontuilla Ninoa juoksuttamassa, mutta on tuo isäntä sen verran kylmän arka,että aika lyhyenlainen reissu siitä tuli.
Tänään olisi ollut taas tottisvuorokin,mutta eipä ole tuossa tuulessa ja tuiskussa mitään järkeä lähteä kentälle kahlaamaan umpihankeen. Ja meillähän on periaatteessa se tottistaukokin menossa.. En tiedä oliko toisessakaan ideassa järkeä, mutta käytiin kuitenkin, metsälenkki Niinan ja Sakun kanssa pimeässä metsässä, yltyvässä lumituiskussa. No, eipä ollut huolta, että siellä muita liikkuisi.