Muutama päivä on vierähtänyt joulutohinoissa ja muissa menoissa. Joulu alkaa olla hyvässä mallissa, siivous on vielä rempallaan, mutta lahjat paketissa ja kinkku jääkaapissa sulamassa. Nino olisi mieluusti hoitanut kinkun sulatushommat, sen hetken että kinkku oli pussissa lattialla, samaisessa pussissa oli jo koiran pääkin täydellä tohinalla nuoleskelemassa päällismuovia.. Lahjojen paketointi ei koiruutta juuri ole kiinnostanut,mutta nyt kun lahjat on paketissa, alkaa kiinnostus hiljalleen heräämään. "Oiskos mulle mitään???" Sori Nino, sun lahja on vielä kaupassa ja senkin jälkeen kun lahja on ostettu, se säilytetään visusti kaapissa aattoon asti..
Pieni lumikerroskin saatiin maahan ainakin hetkeksi, toivoa sopii,että pysyisi nyt. Olisi edes  hetken pidempi ilo imuroinnista, lattianpesusta ja puhtaista matoista, nyt kun vielä löytyisi motivaatio suorittaa nuo hommat loppuun.. Sen verran tuntuu raskaus väsyttävän ja hidastavan tahtia, että kaikkeen toimintaan pitää varata tupla-aika ja ottaa huilia välillä. Nino tuntuu ottavan ihmeen rennosti vähemmän touhuilun määrän, mie taidan olla se suurin stressailija ja kärsin huonosta omastatunnosta, jos koira jää mun mielestä vähälle liikunnalle ja touhuilulle.. Hyvin tyytyväiseltä koira ainakin vaikutti iltapäivällä retkottaessaan sorkat ojossa mamin vieressä iltapäivätorkuilla. =0) Sen verran taitaa koira olla jo aikuistunut,ettei aina ja koko ajan tarvitse olla tulossa tai menossa.
Tämän päivän joulutouhuiluihin kuuluu vielä iltalenkillä kiertäminen muutaman postilaatikon kautta täällä kylällä, muutama joulukortti keikkuu vielä väärässä osoitteessa. Loput hommat jatkuvat huomenna..

Mukavia joulutouhuiluja kaikille!