Eilen Nino pääsi totuttelemaan vauvaan talossa, kun kaverini piipahti kylässä 11kk vanhan poikansa kanssa. Pikkasen jännitti, kun aika harvakseltaan noita vauva-ja lapsi vieraita on meillä käynyt. Arvasinkin,että meteli syntyy aluksi ja niin kävikin, pienet murmur-purputukset tuli heti alkuun, "mamilla on jotain outoa sylissä". Yllättävän nopeasti koira kuitenkin rauhottui, mutta selvästi se oli vähän epävarma aina lapsen läheisyydessä, samoin kuin lapsi koiran läheisyydessä. Sen verran hyvin kuitenkin kyläily meni, että ei tässä kannata tammikuun osalta vielä hanskoja tiskiin lyödä. Eiköhän tuo tulevaan "pikkuveljeen- tai siskoon" totu, kun huomaa sen pysyväksi. =0)
Tänään oli sitten Ninon vuoro saada kavereita kylään,kun Saku oli muutaman tunnin hoidossa meillä, kun isäntäväki oli Viipurin reissulla. Tunnin verran pojat touhusivat tuolla pihalla ja pienelle pissalenkillekin uskallauduin, vaikka vähän mietitytti vatsa + 2 koiraa, alkukohelluksen ja sinkoilun jälkeen lenkkeily onnistui kuitenkin aika sujuvasti, koirat peräkkäin eikä levällään ympäri pyörätietä ja ojan pohjia. Asiaa auttoi, kun tajusin yhdistää poikien remmit, hankalaa nimittäin lenkittää toista 3 metrisellä ja toista metrin remmillä...
Raunioillakin ehdittiin myös käydä tänään treenaamassa. Nino lähti sinne minne lähetin ja heti ensimmäisessä piilossa oli yllätys, 2kpl lapsia. Vähän Nino heistä hämmentyi ja otti muutaman askeleen pakkia, kun piilon luukun avasin ja sieltä nousikin ylös kaksi mini-ihmistä. Tokeentui kyllä hyvin nopeasti ja käyttäytyi jo ihan niinkuin normaalistikin raunio-treeneissä. Tosi kiva ja hyvä juttu saada myös välillä lapsia maalimiehiksi! Ekan piilon jälkeen Nino juoksi toiselle piilolle, haukahti kerran, mie tulin niin hitaana perässä,että ehti jo kolmannelle maalimiehelle ja ilmaisi siellä. Kolmannelta maalimieheltä palasi kiireesti toisen luo ja aloitti ilmaisun. Ihan ok raunio-treenit, mutta tänään ehkä vähän turhaa kiirehtimistä. Samoin mulla itsellä oli vähän keskittyminen hukassa, kun joutui kelloa päivystämään, milloin pitää lähteä hakemaan isäntä töistä. Kyllä on taas totuttelu,kun yhdellä autolla yritetään ainakin talviaika pärjätä..