Eilinen ilta vierähti sujuvasti kooten yli 20 vuotta vanhaa häkkisänkyä. Pakko pikku hiljaa alkaa suunnittelemaan ja laittamaan vauva-juttuja kasaan, ettei kohta tule jo kiire. Mulla kun on huono tapa lykätä ja lykätä asioita eteenpäin ja sitten iskee paniikki. Koirankin takia taitaa olla hyvä, että muutokset tulee pikku hiljaa, vaikka ei tuo näytä kovin paljon kiinnostuvan auton turva-istuimesta, häkkisängystä ja muista jutuista.
Sängyn kokoaminen ei ollutkaan ihan helppo nakki "peukalo keskellä kämmentä"-rakentajille, etenkin kun rakennus vaiheessa karvainen rakennusmestari pyöri milloin jaloissa, milloin istui sylissä tai.. kalusi 
ruuvimeisseleitä.
290988.jpg
Kokoamisvaiheessa siis kiinnostusta piisasi, mutta vajaan puolentoista tunnin kokoamis-urakan jälkeen ei valmis punkka enää kiinnostanut. Saas nähdä sitten kun vihdoin joskus saadaan siirrettyä sänky ja hoitopöytä paikoilleen, mitä mieltä Nino sitten on. Suurin ongelma taitaa olla se, että lisääntyvät kalusteet makuuhuoneessa taitavat sotkea koiran kulkureitin  pois sängyn alta ja hyppypaikan sängyn päälle..sen verran kaavoihin kangistunut koira meillä, että nämä pitää tehdä justiinsa tietystä suunnasta, aina.