Nyt on pienoinen mammaloma vietetty koiratouhujen osalta ja eilen käytiin Ninon kanssa jo hakuilemassa, iskän ollessa vauvelin kanssa kotona. Ihan loppuun asti ei treeneissä pystytty olemaan, kun kutsu kävi jo kotiin. Kiitokset treenikavereille joustamisesta!
Treenitauko oli näemmä tehnyt hyvää taas kerran. Nino oli varsin sosiaalisella tuulella jo ennen treenejä, kun koiria siinä porukassa ulkoilutettiin. Ihmiset piti käydä töpö vipattaen moikkaamassa ja tuntui, että Nino oli poikkeuksellisen kovasti hakemassa rapsutuksia vähän jokaiselta. =0)
Itse treenit oli varsin rankassa maastossa, koko alue oli hakattua metsikköä,täynnä risuja,oksia ja keppejä. Vähän jännitti, eteneekö Nino lainkaan moisessa maastossa, joskus on risukossa tehnyt tenän ja jättänyt leikin kesken. Nyt ei kuitenkaan irtoamisen ja etsimisen kanssa ollut ongelmia. Ensimmäinen maalimies oli saanut poikkeuksellisen naaman pesun ja piponkin Nino yritti viedä, lopulta muisti kuitenkin,että ilmaisuna meillä on haukkuminen.. Toisen maalimiehen kanssa mie munasin, koiralla oli haju maalimiehestä ja taisi se jo sen nähdäkkin,mutta mie kutsuin koiran pois. Koskaan ei pitäisi kuvitella tietävänsä missä maalimies on..huoh! Ninolta taisi mennä pasmat sekaisin ja se taisi käydä välillä jo etsimässä kolmatta maalimiestä samalta puolen, kiipeili kivellä missä edellisellä koiralla oli ollut ukko jne..Lopulta haettiin ääni-apujen kanssa Marika pois piilosta. Positiivista oli huomata töpön vipattavan, kun Nino näki Marikan, eli ei lainkaan arkailua tänään. =0)
Kolmas maalimies oli ihan tarkoituksella lähellä keskilinjaa, siellä ilmaisu sujui hienosti, Nino oli ilman apuja käynyt maahan ja aloittanut haukun. Hienot treenit siis tauon jälkeen! Ja joskos treeneihin onkin apua sitä, että kotoa ei enää saa ihan 24/7 jakamatonta, ylenpalttista huomiota, niin sitä on kiva alkaa saada vierailtakin???