Viikon mittaan Nino on tehnyt kaikenlaisia koiramaisia hommia ja nauttinut lumesta ja pakkasesta. Lenkillä ollaan muutaman kerran käyty laskemassa mäkeä tuolla koulun pihalla. Alas on tultu joko kepin perässä juosten tai ihan oikeasti liu´utellen, vähintään etukroppa maata myöten, välillä koko koira maaten. Kivaa!
Mumminkin Nino on ehtinyt käydä lenkittämässä, eilen oli sen verran hässäkkä päivä, että lenkit olisi jääneet vähiin, joten mummi haki Ninon metsälenkille ja lenkin päälle syömään kunnon kotiruokaa..
Muuten viikon ohjelmaan on kuulunut vierailta rapsutusten kerjäämistä (edelleen tuntuu,että koirasta on tullut sosiaalisempi vauvan tulon myötä??), pihan vahtimista, löhöilyä..
360456.jpg
Akvaariokin on siivottu..
360466.jpg
Tyttöihinkin on tutustuttu..
360475.jpg
Ninon ja Vienon ensitreffit eivät kyllä olleet järin erikoiset, Nino ei alkuun tuntunut lainkaan ymmärtävän mikä Vieno on. Ensin sille haukuttiin ja muristiin, sitten kuljettiin perässä ja nuuskuteltiin  ja lopulta Nino painui ulos. Myöhemmin olivat keittiössä sulassa sovussa, mutta Ninon ilme oli kyllä sen suuntainen, että "älkää hitossa sanoko,että toikin jää tänne"!!