Nino on täysin seko! =0) Edelliseen tekstiin taisin kirjoitella, että Nino hakeutuu pihalle omiin oloihinsa tai jotain sinne päin.. Ei se mitään omiin oloihin hakeudu vaan treffiseuraa odottelee. Pienen hoffipojan elämä tuntuu olevan nyt täynnä myllerrystä. Ensin tuodaan vauva taloon, järkytys osin sekin ja nyt naapurista tulee huumaavat tuoksut. Saas nähdä kuinka kauan palikat pysyy koiralla kasassa. Pari päivää on meno ollut rasittavaa, sattui naapurin koiran kanssa hetkeksi pihalle ja nyt tuntuu jalkovälissä olevat killuttimet ohjaavan toimintaa. Meno on läähätystä, vaeltelua, vinkumista.. Vähänkin jos kuuluu naapurin puolelta ääntä tai sattuu saamaan hajun tai näkemään naapurin neidin. Ruoka ei maistu ja pari kertaa on oksentanutkin. =0(
Eipä ole aikaisemmin ollut ihan tämänlaista meno, liekö vauva-stressillä oma vaikutuksensa, että tuntuu reagoivan voimakkaammin. Toivottavasti ei pukkaa nyt mitää eturauhasjuttuja tai muuta tähän päälle. Muutama viikko pitäisi vielä kestää, että tilanne alkaa rauhoittua..Huoh!
Kurjalta tuntuu koiran puolesta, varmasti sillä on tarpeeksi totuttelua uuteen tilanteeseen kotona ja nyt sitten vielä hormoonitkin hyrrää.