Muutama päivä on taas vierähtänyt kuin siivillä, sitä tää nykyään on, päivät menee uskomattoman nopeasti!
Ninon kanssa ollaan kuljettu lähinnä remmilenkkejä ja siinä ohessa otettu vähän, hyvin vähän tottisjuttujakin, seuraamista,paikalla makuuta ja sen sellaista. Eilen käytiin koulun kentällä vähän remuamassakin taas tällä erää viimeisissä lumikasojen rippeissä. Remuaminen piti sisällään kepin viskomista ja lumikasojen kaivuuta. Pientä aktivointiakin otettiin;  piilottelin keksin palasia lumikökkäreiden koloihin, tuntui olevan vallan hauska leikki.
Tänään oli varsin upea ilma, harmi ettei lunta ole enempää, eikä tietoakaan, että jäälle pääsisi. Näinä aurinkoisina talvipäivinä niitä jääkelejä kaipaa. Toisaalta, kun lunta on vähän metsään pääsee paremmin ja kivaa on sielläkin!
348547.jpg
Tänään kokeiltiin myös ekaa kertaa kävelyä vaunujen kanssa ja se vaatii..hmm..sanoiskos, että pikkasen treeniä. Nino saa yleensä aikasta vapaasti huidella menemään remmin päässä noin niinkuin normaalisti ja yleensä aika koira-tahtisesti kuljetaan lenkillä. No,vaunujen kanssa se ei ihan onnistu ja meilläpä piisaa nyt ihan kivasti työnsarkaa opetella kulkemaan vaunujen vierellä poukkoilematta sinne ja tänne tai ojaan.. ja kulkea tasaisesti vetämättä tai sotkeutumatta hihnan kanssa vaunujen renkaisiin. Nää kaikki kokeiltiin tänään, mutta hengissä selvittiin reissusta ja eikun vaan treeniä lisää. Ja mulle hyviä (tai uusia) hermoja. =0)