Kaikki on rempallaan ja remontti seisoo, se ei siis ollutkaan ohi 2-3 päivässä, mikä oli sopimus..Uutta tiskipöytää vartoillaan ainakin n.viikko. Ja sen takia laatotuskin on vielä kesken. Tavarat voisi laittaa jo kaappeihin,mutta inspiraatio on nyt hukassa, mutta joskos se sieltä illan mittaa löytyisi?
Tylsää on ollut muutenkin, Nino kaveri Saku on selkävaivainen, selvää syytä vaivaan ei ole ja Saku on nyt pari viikkoa sairaslomalla. Toivottavasti menee levolla ja särkylääkkellä ohi ja pojat pääsevät taas yhdessä lenkille. Parane pian Sakkeus!
Meillä alkoi aamu alkoi loistavasti, Nino otti ja oksensi sänkyyn, meidän sänkyyn siis. Ja olohuoneen uudelle matolle. En tiedä mikä pahan olon teki, iltaruoka oli taas syömäti,eli liekö oksensi vaan liian tyhjää mahaa vai vaivaako mahassa eilen nielty nahkapatukan pala?? Mikä lie takauma pentu-ajoilta iski ja piti pureskella patukkaa ja vielä niellä siitä palanen. Mattopyykin jälkeen riennettiin vauhdilla hakutreeneihin,kun koira vaikutti oksentamisesta huolimatta olevan ihan kunnossa. Eipä nyt olleet järin erikoiset hakutreenit, eka maalimies seisoi tolpan takana,melko avonaisessa maastossa. Ukko löytyi hyvin,mutta ilmaisu ei sujunut. Toinen maalimies oli vällyn alla, Nino hoksasi maalimiehen ja alkoi "lusmuilemaan" ja lopulta mentiin yhdessä toteamaan ukko. Kolmas oli yhtä toivoton yritys, seisova maalimies, mutta ei taaskaan ilmaisua. Maalimies kävi maate ja koira säntäsi karkuun.. Ja taas mentiin yhdessä piilolle. Ei pitäisi opettaa koiraa tuohon,että kuljen perässä,mutta eipä siinä nyt hätäpäissään muutakaan taas keksinyt. Jollain konstilla pitäisi saada koiralle varmuutta maalimiehien kanssa. Ihme,että se niitä säikkyy, tuttuja ihmisiä. Muuten jos metsässä törmätään ihmisiin, ei ilmaisun ja rohkeuden puutteesta ole tietoakaan..