Eilinen päivä vierähti siivotessa ristiäisiä varten. Mun äiti oli auttelemassa, eipä olisi vauvan kanssa yksin siivous sujunut lainkaan sujuvasti. Isukkikin oli sopivasti töissä..Vallan metka tuo koira, kun siivotaan, ensin se makaa sängyllä, että petivaatteita ei meinaa saada lainkaan pois sängystä. Mitään "väistä" tai "alas" kehoitusta se ei ymmärtänyt lainkaan.. Seuraavaksi lelukopasta pitää kantaa ainakin luut pois, ehkä lelujakin, justiinsa kun ne on sinne kerätty pois lattioilta lojumasta. Tällä kertaa imuri sai olla rauhassa,sitä ei siis yritetty niitata, mutta lattianpesu kun koitti, koiraa ei meinannut saada ulos millään (NORMAALISTI pihalle mennään  melkein karmit kaulassa), seisoi ensin kuin uuno ovella, sitten hyppi vasten, lopulta meni puoliksi ja vihdoin kokonaan..huoh mikä urakka!
Eilinen päivä kun urakoitiin, niin ehdittiin tänään hakuilemaan, vaikka alkuun epäilinkin. Treenit meni ihan mukavasti, edelleen nokka menee maata myöten, ja aluetta pitää ensin kiertää jäljestämällä, mutta molemmat ukot löytyivät kuitenkin ilmavainulla. Ekalla maalimiehellä ilmaisu alkoi itsenäisesti, hetken oli puskassa mietiskellyt ja käynyt nuuskimassa maalimiestä. Toinen oli taas vaikeampi juttu, sillä kun oli taas sen valkean takin alla piilossa. Selvästi koirasta huomasi,milloin hoksasi maalimiehen, mutta täysin omatoimisesti ei sinne palannut vaan mamin piti antaa taustatukea.. Eli edelleen saadaan vaan treenata noita piilossa olevia ukkoja.
Huominen päivä sitten pyhitetään toisen kullannupun ristiäisille, Nino taitaa saada viettää sen ihan  virallisen osuuden ajan ulkona, ihan varmuuden vuoksi...Ettei tapahdu mitään papin nylkytyksiä kesken nimen annon, kastemaljasta juonteja, kakun syöntejä tms. mukavaa ja hyvinkin mahdollista. =0)