Nopeasti hupenee lumet, lenkin jälkeen on täysi työ putsata rapasia tassuja, kuraisia vatsakarvoja, hiekkaisia vaunun renkaita.. Meillä on vielä sopivasti parkettilattia ensimmäisenä vastassa, tuli sisään sitten eestä tai takaa. On vielä tuo hoffin turkki sellainen,ettei se juuri huuhtelemalla puhdistu, hiekka ropisee lattioille (tai taas sinne sänkyyn) sitten vasta kun turkki on kuiva, eli jalkojen ja mahan-alusen suihkuttelu on melko turhaa. Vaunuihin tulin ostaneeksi suojat renkaiden päälle, ne on oikeastaan aika kätsyt. Ninonkin sain aika kätevästi tänään paketoitua pyyhkeen sisään ja aika hyvin pyyhe pysyikin ympärillä, suurimmat p..kat jäi sitten siihen. Mie olisin kyllä talvi-ihmisenä toivonut,että vielä tämä maaliskuu olisi ollut oikeaa talvea, jääkelitkin loppuivat ennen kuin alkoivatkaan..
Kurakeleistä huolimatta ollaan ulkoiltu reippaasti, joko kaksistaan tai isommalla porukalla. Eilen käytiin soramontuilla Niinan ja Sakun kanssa. Nyt ei ihmeemmin poikia innostanut yhdessä juokseminen ja painiminen. Mua Nino rääkkäs kyllä.. Tänään beagle- Nella oli mummilla hoidossa ja käytiin Ninon kanssa siellä. On toi koira vaan mustis, piti alkuunsa ärhennellä suurelle rakkaudella; "eihän mummilla saa muita olla!!!!". Lenkillä koirilla ei ollut ongelmia,mutta eipä Nino intoutunut ihmeemmin tänäänkään riekkumaan, paitsi mummin kanssa.. Nino taitaa luulla olevansa enemmän ihminen kuin koira, yleensäkin kun kulkee alkuhuuman jälkeen ihmisten lähellä vaikka juoksu-ja reuhuamiskavereita olisi tarjolla. No en valita, toisaalta kiva että koira pysyy hyvin lähettyvillä..kunhan pysyisi silloinkin, kun jotain tapahtuu, näinhän ei kuitenkaan sata varmasti ole. ;0)
  Loppuviikon suurin mullistus on ollut vihdoin ja viimein valmistunut keittiöremppa, nyt on kaikki paikallaan..lukuunottamatta astianpesukonetta, jonka viittä vaille rikki-poistoletkun vaihtaminen on suuremman luokan ongelma.. Mitähän vielä??
Koirakoulu jätettiin vielä tältä viikolta väliin ( laiskuuttamme ), sen verran siihen jo varauduin,että kävin shoppailemassa Ninolle uuden lyhyemmän remmin, lähinnä ihan sitä varten. Joskos ensi viikolla jo sitten suunnataan kentälle,kun on nyt ne hakuilutkin tauolla. Taidetaan taukoilla oikeaan aikaan, tänään treeneissä oli ainakin ollut tosi märkää.