Kuulumisten päivityksestä onkin jo vierähtänyt aikaa,kuukin ehti vaihtua. Mitään kovin erikoista ei kyllä ole tapahtunutkaan,koira- eikä muullakaan rintamalla.
Ninon kanssa ollaan käyty pallottelemassa tuossa läheisellä kentällä ja samalla otettu pieniä tottisteluja, hyvin tuntuu kelpaavan pallo palkaksi ainaisten keksien ja makkaroiden sijaan. Ja omineen kun ollaan treenattu on sitä palloa voinut viskoa ihan reilusti. Ja koirassa on riittänyt intoa.
Hakutreeneissä yritettiin kokeilla riepua palkaksi,ei järin hyvällä menestyksellä. Nino leikki kyllä maalimiesten kanssa,vaikkakin sivusilmällä vilkuili mua. Piilolla riepu ei  toiminut. Eli haku-ongelmat jatkuu,mutta ihan vielä ei kuitenkaan heitetä hanskoja tiskiin. Jatkuisi nyt vaan kevätkelit,joskos pian päästäisiin raunioille, siellä nuo hakuilut ja maalimiestyöskely on ainakin ennen toiminut.
Muutoin ollaan lenkkeilty ja tehty kotihommia, haravoinnit ovat alullaan ja sisällä saa imoroida jatkuvasti. Vaikka kelit on kuivat hiekkaa,hiekkaa ja vielä kerran hiekkaa tulee tupaan jatkuvasti.
Viime lauantaina käytiin Mimin ja Jepen kanssa ulkoilemassa. Nino ja Jeppekin olivat "ystävyksiä",taisi piisata se aikaisemmin jäällä tehty pieni välienselvittely ja nyt voidaan olla suht rauhallisin mielin samassa porukassa.
Muutamana päivänä ollaan kävelty kaupunkiin, joka kylläkin on rasittavaa,kun Nino on oppinut,että jo matkalla tai viimeistään kaupungissa hypätään auton kyytiin. Josta syystä jokainen hiljentävä tai risteyksessä seisova auto on Ninon mielestä MEIDÄN AUTO ja hihhuloi sitten remmissä sen mukaisesti. =0)
Miro-poikakin se ehti täyttää jo huimat 3kk ja neuvolassa käytiin ekoilla rokotuksilla, pienet kiroilut se aiheutti pikkumiehelle,mutta muuten ei mitään. Vähän jänskätti näin ensikertalaisena, tuleeko illasta  kuin rattoisa,jos piikki aiheuttaa lämpöä tms. mutta mitään ei onneksi ilmaantunut.
Pääsiäistä tässä seuraavaksi odotellaan, Tomi on lähes koko pääsiäisen töissä,että saadaan touhuta ominemme päivät. Toivottavasti ilmat on kivat ja kuivat,että päästää porukassa ulkoilemaan ja kyläilemään.
Hyvää Pääsiäistä kaikille!
495387.jpg