Lähipäiviin on kuulunut kaikenlaista vauva-ja koiramaista touhua. Miro alkaa selvästi jo tarvitsemaan entistä enemmän omat touhunsa,"leikkiä" lattialla jne. Nino suhtautuu jo ihan kivasti siihen,että lattialla makoillaan muutenkin kuin hänen kanssaan. Vaikkakin edelleen se haluaa olla lähellä,kun touhutaan vauvan kanssa. Toisaalta,kun osaa käyttäytyä,sopiihan siinä vieressä makoilla. =0) Lauantaina oli toinen vauva-uinti ja Miro nautti edelleen altaassa lillumisesta.
Treenailut Ninon kanssa on jääneet minimiin, miten sitä vaan ei saa aikaseksi omineen mitään?? Jälkeä oli tarkoitus tehdä,mutta kun on noi lähimetsät kyltitetty,ei sinne ole viittinyt mennä. Mitäpä sitä tekee omineen jäljen vanhentamisen ajan? Jos ei kerran saa metsässä vapaana lenkkeillä sitä aikaa.. Pitemmissä matkoissa oleviin metsiin ei taas meinaa aika riittää ajelemaan. No, tällä viikolla on tiedossa treenejä huomiselle jälki ja torstaille haku, yritys on molempiin päästä. Eli onpahan siinä aktivointia taas ihan riittävästi.

Sunnuntaina meillä oli yhdistyksen rauniotalkoot. Sitä ennen ehdittiin tehdä pieni metsälenkki, Nino ei vaan meinannut lainkaan ymmärtää,miksei pääse raunioille vaan lenkin jälkeen  pitää nököttää autossa. Kiva huomata,että kova olis ollu hinku rauniotreeneihin. Vajaa pari tuntinen vierähti raunioilla, vaikka en tiedä oliko musta kamalasti siellä hyötyä, ei ole nikkarointihommat oikein mun alaa,mutta toivottavasti pienestäkin tekemisestä oli hyötyä. =0)
Eilen tehtiin vähän pitempi lenkki Niinan ja Sakun kanssa metsässä ja pellolla. Pojilla piisasi vauhtia aika kovasti. Pelto ja kura-oja ovat oiva yhdistelmä juoksemiseen näillä kahdella kurakaalepille..
Lopulle viikkoa mahtuukin sitten ohjelmaa aika tavalla, on em.treenit, lauantaina kevään viemeinen vauva-uinti ja Kaakon Käyttökoirien bh-koe, sunnuntaina Match Show..Bh-kokeeseen on ainakin tarkoitus hetkeksi ehtiä "töihin", mätsäriä ehkä vaan katselemaan. Kiireistä tää mammalomalaisen arki.