Pääsiäinen vierähti vauhdilla, kyläily-hommeleita oli puolin ja toisin ja lenkkiäkin ehdittiin heittää. Kunnon metsäretket vaan jäivät. Ties muutenkin kuinka vähenevät,kun on nyt ilmaantunut vähän sinne sun tänne metsiin perskeleen kieltokylttejä.. Ja ideahan noissa metsäreissuissa just on, että koirat juoksee vapaana...Perjantaina joka tapauksessa käytiin Niinan ja Sakun kanssa tunnin metsälenkillä,mutta muuten ollaan pysytty kotikulmilla vaan. Perjantaina metsäreissun jälkeen käytiin kurkkaamassa Haminassa ollut mätsärikin, onneksi iski laiskuus ja mentiin autolla, oli siellä siis vähän kylmä, ettei kovin pitkään  viihdytty. Olis voinu hymy hyytyä,jos olisi pitänyt vielä lenkkeillä kotiin.. Näkyi siellä hoffejakin olleen, mutta eipä  siinä vilutuksessa sitten tullut juttusille mentyä, ens kerta sitten?
Sunnuntaina meillä kävi esittäytymässä velipojan lauman uusin tulokas.Mua huijattiin,että ovat tulossa valokuvaa näyttämään mahdollisesta uudesta tulokkaasta ja kysymään mielipidettä koirasta..Vähän ihmettelin,kun enpä nyt osaa mitään bullmastiffeista sanoa..
Mutta eipä sieltä mitään kuvaa tullut,vaan ihka elävä Rita 10viikkoa! IHANA!
507462.jpg
Sunnuntaina kierreltiin Ninon kanssa kotikatuja ja tehtiin lähimettikössä pieni esineruututreeni. Ihan kivasti homma sujuu muuten,mutta tulee vietyä aina metsään pari kolme esinettä ja Nino mokoma yrittää sitten etsiä kaikki samalla lähetyksellä.Pitäisi edelleenkin vähän enemmän panostaa  esinetreeniin.. Treenin jälkeen törmättiin Veeti-labbikseen kanssa ja jatkettiin lenkkiä, ihan kiva,että on välillä noilla remmilenkeilläkin seuraa,etenkin kun välillä nyppii tallata päivästä toiseen samoja katuja. =0)
Eilenkään ei päästy metsään asti,joten painuttiin Ninon kanssa pellolle viskomaan frisbeetä,kivaahan se oli sekin.