Aika lämpöstä on viime päivät pidellyt, hellettä suorastaan. Tekemiset on jääneet aika minimiin, lyhyitä lenkkejä  ja muutama pieni uintikeikka. Maanantai-iltana käytiin sentäs jäljellä ja ihan hyvin meni. Nino jäljesti suht tarkasti ja kepit löytyivät. Muutama pikku poukkoilu tuli,kun jäljen vieressä oli jonkun vanha polkupyörä ja toisessa johtaan tyhjä kaljatölkki,ne piti varmuuden vuoksi tarkastaa. =0)Jälki oli sellanen 300-400m pitkä,yhdellä kulmalla ja kuudella kepillä. Katjalta sain lainaksi paremman jälkiliinan ja tuntui,että jäljestys onnistui sen kanssa paremmin,mie pysyin paremmin hommassa mukana,kun ote liinasta piti kunnolla. Pitääpä jostain yrittää metsästää itsellekkin samanlainen liina.
Kotosalla ollaan vietetty aikaa pihalla oleillen ja kesäkukkia laitellen. Ja kuumuuden takia Nino rallaa sisään,ulos,sisään,ulos.. Miro- poikakin on saanut oleilla ulkona pikkupikkuvaatteissa ja tutustua paljain varpain nurmikkoon sekä katsella ja kosketella voikukkia, kukkivaa pensas-aitaa jne.
Nino puolestaan sai tutustua eilen johonkin pistävään ja justiinsa kesken suuren hädän. Joku sitä tuikkasi oikeaan takajalkaan. Hetken se kinkkasi kolmella jalalla ja sitten ontui,mutta en mie mitään sieltä löytänyt. Kotona suihkuttelin sitä hetken kylmällä vedellä, eikä se sen koommin ole vaivannut. Mukavasti vaan säikäytti mua, ensimmäisenä tietysti kävi mielessä,että käärme puri..