Äitienpäivänä käytiin mummilla. Kyläilemässä siellä oli myös Rita-pentu. Koirien kohtaaminen meni suht asiallisesti, Nino haukahteli ja murahteli Ritalle, mutta eiköhän nuo toisiinsa ajan myötä totu. Mummin käytti Ninon lenkillä, mutta se reissu olisi saanut jäädä kyllä tekemättä. Huoh, Nino oli päässyt ärähtämään mummin naapurille. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja pienellä naarmulla. Harmittaa vaan vietävästi koko juttu ja etenkin koiran käytös,oli syy sitten mikä hyvänsä.

Eilen reissattiin sitten mun äidin luo päivää viettämään. Sekin reissu alkoi "hyvin", Nino oksensi heti kärkeen kertaa 3 eteisen matolle..Ja metsälenkillä ui oikein kunnon paska-ojassa. Tulipa siinä sitten Ninolla talviturkki heitettyä ihan virallisesti meressä, kun pakkohan se oli jollain konstilla puhtaaksi saada.

Tänään ollaan jätetty kyläilyt sikseen. =0) mutta, iltasella käytiin jälkimetsällä. Jälki meni tauon jälkeen ihan kohtalaisesti. Kova ja pyörivä tuuli osaltaan sotki jäljestystä ja teki siitä normaalia levottomampaa,mutta 5 keppiä kuudesta löytyi. Nyt vaan kun aikaa ja intoa olisi,pitäisi treenata niitä ilmaisuja ja saada vähän vauhtia poijes.