Viikonloppu vierähti niinkuin oli suunniteltukkin. Lauantaina kiidettiin Miron kanssa suoraan vauva-uinnista katselemaan bh-koetta. Töihin sinne en joutanut. Kentältä painuttiin koti syömään ja heti miten iskää hakemaan töistä. Siitä sitten lenkille ja lenkin jälkeen bh-kokeen kaupunki-osuutta seuraamaan. Sitä on oppinut vallan nopsaksi liikkeissään. Illalla vielä käytiin Ninon kanssa pellolla juoksemassa, meinasi lenkki päätyä pupu-jahtiin,mutta kerrankin mulla oli nopsat refleksit ja ehdin saada Ninon hihnaan,ennen kuin se huomasi jänön.
Sunnuntaina lenkkeiltiin katselemaan mätsäriä. Ninolla oli kumma kohellus päällä siellä ja kuola valui,huomasin sen myös hilseilevän. Ollaan taidettu viime aikoina metsittyä,kun stressiä pukkaa heti kun ollaan vilkkaammassa paikassa. Tulipa myös mätsärissä todettua,että Nino taitaa olla roturasisti. Ninohan murrailee mun äidille,jolla on blondi hoffi. Sekä se murrailee myös muutamalle muulle blondihoffin omistajalle..mutta ei mm. uros-bortsun omistajalle.. Selvä roturasisti siis, blondihoffeja ja heidän omistajiaan kohtaan. =0)
Vappukin meni kuin siivillä,eilen käytiin muutama metsälenkki ja herkuteltiin vappujutuilla. Ninokin sai osuutensa nakeista ja tippaleivistä serpentiinit kaulassa. Ilmapallot ovat tänä vuonna saaneet olla rauhassa, aikasempina vuosina Ninolla on ollut jumalaton into puhkoa niitä..
Tänään käytiin sulattelemassa muutaman tunnin lenkillä eiliset herkut. Loppupäivä tässä taidetaan lorvia vaan ja funtsaillaan,päästäänkö huomenna hakuilemaan vai ei.