Taas on vierähtänyt muutama päivä päivittelemättä,mutta eipä ole oikein asiaakaan. Nino on käyttäytynyt ihan normaalisti,mistä lie äitienpäivä ärähdys johtuikaan. Ehkä vaan yllättävä tilanne liitettynä siihen,että Nino ei välttämättä aina niin avoimesti sulata vieraita ihmisiä. Pitää vaan muistaa itse olla valppaana remmin päässä.
Oksenteluja on vielä ollut muutaman kerran tossa loppuviikosta, onneksi ulkona, että ollaan vältytty mattopyykiltä. Tuskinpa mikään sen ihmeemmin on vialla, taitaa olla vain tää joka keväinen ilmiö,kun pitää rohmuta sitä tuoretta heinää kuin lehmät. Mirolla puolestaan on rähminyt vasen silmä eilisestä asti,mutta tuntuu menevän ohi ihan putsailuilla.
Aika lupposasti ollaan vietelty aikaa. Ollaan käyty kaupungilla,muutaman kerran uimassa ja heittelemässä frisbeetä. Nino on samanlainen vesipeto, kuin viime kesänäkin. Toivottavasti pysyy levät kurissa,että päästään uimaan pitkin kesää.
Pihahommiakin ollaan vähän puksailtu, Nino on muokannut kukkapenkkiä,sopivaksi makuu-alustaksi. Ja avustanut raparperien istuttamisessa,kaivamalla kuoppaa ja peittämällä ja katkomalla samalla vanhan raparperipuskan (joka ei kyllä ollut tarkoitus..).Oikein pikku puutarhuri siis..
Hakutreenit jätettiin viime viikolla väliin, olis tullut turhan kiire perjantai-iltapäivä. Tänään sain vihdoin tehtyä Ninolle  pienen jäljen, yhdellä kulmalla ja kuudella kepillä. Aika "rauhallista" oli jäljestys tänään ja kepit löytyivät toista lukuunottamatta. Ennen viimeistä keppiä meinasi jälki hukkua,mutta löytyihän se taas, kun hetken pyöri. Sellainen pikku mielenvirkistys-treeni. =0)

Huomenna vietellään Roni-hoffin synttäreitä, niin se aika vaan vierähtää, eli Pulakorven S-pentue se täyttää 9 vuotta! Onnea!
603548.jpg