Viikko on vierähtänyt taas puoli väliin. Alkuviikkoon on mahtunut lähinnä kotihommia ja maanantaina rauniotreenit. Raunioilla homma sujui hyvin,ihmetellä täytyy,että meidän metsässä niin ujo piski on raunioilla edelleen täyttä vauhtia ja jopa turhautuu,kun ei pääse piilolle. Siitä osoituksena mm.kiipeily piilon päälle, piilon pureskelu ja raapiminen. Viimeisen ukon kohdalla oli pientä takkuamista,kun toisella piilolla meillä oli hauskaa Marikan kustannuksella,joka jäi lievästi jumiin piiloon. =0) Vahingonilo paras ilo, itse oli raskaana ollessa samaisessa piilossa yhtä jumissa. Naurunremakka taisi sekoittaa hommaa ja Nino luuli ensin homman jo loppuneen, tai sitten se veti porot nokkaan, kun luuli että sille nauretaan. Löydettiin kuiten lopulta viimeinenkin maalimies. Oli kyllä hauskat treenit, meillä on kyllä hyvä porukka! (Pakko tunnustaa, että oma ahterikaan ei mahtunut joka piiloon maanantaina,ettei siellä vaan muiden kustannuksilla naurettu.. )
Muuten on ollut touhuilujen kanssa aika hiljaista, mattopyykillä käytiin eilen ja mikä pettymys, Nino ei päässyt uimaan. Miro oli hoidossa kummitädillään, joten Nino sai jättää uinnit,että pääsi kylään sisään. Aika ärhäkkänä Nino oli cairni-Rokille, ei se elävältä syönyt, mutta turhan päiväistä ärhentelyä piti. Pitäisi koirien tavata useamminkin, ennen kuin Roki miehistyy kovin. Sitten voi olla jo turha toivo luoda kaveruus- tai ylipäätään mitään suhteita.
Juhannus lähenee uhkaavasti, meille se tarkoittaa kyllä ihan tavallista viikonloppua. Mitään juhannus-suunnitelmia ei ole, tässä lähikulmilla touhuillaan mitä touhuillaan.
Mutta joka tapauksessa:
OIKEIN HYVÄÄ JA TURVALLISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!
676579.jpg