Eilen oli hakutreeni- ilta ja toiveissa oli edetä hakutreeneissä aste vaikeampaan..Mutta ahneellahan on tunnetusti tietty loppu. Normaalisti edettiin ukolle hihnassa ja nyt sitten jo hajun saadessa koira irti. Eka onnistui, vähän kiertäen,mutta onnistui kuiten. Toinen samalla viisiin,mutta ahnehdin ja laitoin pitemmästä matkasta Ninon vapaana etsimään ja plääh..eihän se sinne mennyt. Aikamme kikkailtua koira hihnaan ja yhdessä ukolle. Palaamme siis askeleen taakse päin.  On toi koira vaan kovin jakomielinen, välillä ollaan niin ahdistunutta,varautunutta, epävarmaa. Ja sitten taas toisena hetkenä niin kaveria kuin olla ja voi..
No jos koira on ailahtelevainen,niin omistaja puolestaan huolimaton. Eilen iltalenkillä kattelin,kun Ninon töpö näytti erilaiselta, erilaiselta tosiaan..Oikea takkupesäke! Ei purrut takkupesään muut kuin Fiskarssit, päällyskarvat sain onneksi säästettyä ja ne onneksi peittävät tyylikkäästi kynityn töpön. =0) Pitäneen jatkossa ottaa harja kauniiseen käteen pikkasen useammin..
Tänään aamulenkillä ne kauniit kädet puolestaan sai oikein tehotreenit. Fasaani-akka oli jemmassa heinikossa ja just kun Nino oli astumassa päälle, se säntäsi tietysti karkuun ja koira vauhdilla perään. Pitää sanoa,että kestävää tekoa on meidän fleksi ja mun käsivarret. Kummatkaan eivät katkenneet, mutta vihoviimeinen kapistus on fleksi noissa yllättävissä tilanteissa..
Lisätreeniä tuli vielä ruoka-ostosten kanssa. En hoksannut aiemmin käydä tilaamassa Ninolle 8kg säkkiä ruokaa, joten oli otettava 15kg. Kerrankin oli onneksi auto lähellä parkissa, ettei tarttenut ympäri kaupunkia sitä kanniskella. Nino on nyt syönyt 4 ja 8kg säkit Royal Caninin Maxi adult -papanoita. Tuntuvat sopivan hyvin ja maistuvatkin kohtalaisesti, toivottavasti jatkossakin, kun sitä ruokaa nyt ihan reippaasti tuolla vaatehuoneessa on.
Aamun säpinän jälkeen iltapäivän lenkki puolestaan sujui rauhallisissa tunnelmissa,vaikka Nino ja Saku pääsivät parin viikon tauon jälkeen yhdessä metsälenkille. Oikein ihmetytti kuinka rauhallista meno oli,vai olivatko lie vieraskoreita pitkän tauon takia?? Toivottavasti ehditään viikonloppuna tai viimeistään alkuviikosta taas yhdessä metsäilemään tai muuten vaan treffailemaan Sakun kanssa, josko sitä vauhtia ja vaarallisia tilanteita sieltä taas löytyisi.