Ihan näin laiskoja ei olla oltu koko aikaa..
742002.jpg
Vähän kyllä motivaatio-ongelmaa on ollut mulla havaittavissa Ninon sairasloman jälkeen, lenkkeily ei huvittais millään, vaikka sen lenkin jälkeen olo on huippuhyvä! Ja sit vielä nää sateiset ilmat.. Vaikkakin niissäkin on se hyvä puoli, että rauhassa on saatu tehdä muutama metsälenkki, ei ole ollut ihmeemmin pelkoa muista lenkkeilijöistä tai marjanpoimijoista. =0)
Eilen piipahdettiin vilkasemassa Kotkassa purjeveneitä,vaikkakaan sinne ei olisi saanut mennä,ainakin tämän päivän lehden mukaan. Väkeä piisasi siitä huolimatta reippaanlaisesti ja Nino oli kuin pölvästi,maalaiskoira kaupungissa.. Sinkoili ja veti remmissä. Sen siitä saa kun päivän lorvailee ja lähtee sittenkin vielä vaan kuljeksimaan ja AAH, niin ihanan meren äärelle. Kas kummaa,ettei meitä tarvinnut naarata sieltä vedestä. Harmi, ettei taaskaan ollut kamera mukana, olis saanut kivoja otoksia sekä Ninosta että Mirosta.
Illalle sattui sitten lopulta vähän Ninon mieleistä äksöniä,kun just sen että sain koiran irti se pirskatti bongasi pupusen tuolla läheisellä kentällä. Mie näköjään tartten säännöllisesti muistutuksen,että täällä näitä pupuja piisaa.. Yllättäin koiralta kyllä löytyi korvat kesken "jahdin" ja se teki hienon luoksetulon, vielä aika kohtalaisessa ajassa.