Eiliseen päivään mahtui treffailua bullmastiffi tyttöjen kanssa useampaan otteeseen. Likat kävivät ensin päivällä kyläilemässä tuolla takapihalla. Nino taas tapansa mukaan laittoi likat maihin,siis ärähtäen syöksyy kohti ja se on siinä. Ritaa, siis tutumpaa versiota tuntuu höykyttävän enemmän. Ritalle tulikin sitten jossain vaiheessa kai mitta täyteen ja se oli onnistunut änkemään itsensä portin alta ja makaili meidän etuoven edessä isäntäväkeä odotellen. Eiköhän tuo Ninon ärhentely aikaa myöten lopu tai vähene ainakin, edelleenhän se ärjyy paras kamu- Sakullekin samalla viisiin, kun tapaavat ja sitten homma jatkuu siitä hurjana painina ja juoksuna. Ninon leikkityylikin yleensä on melko raju, ärjytään, juostaan täysiä päin, runnotaan ja retuutetaan.. Mutta eiköhän tytöt sen kestä ajan kanssa ja niitä on kaks yhtä vastaan,että voipi olla yks hoffipoju pian altavastaajana.=0)
Ekojen treffien jälkeen käytiin Ninon kanssa shoppailemassa vihdoin uudet valjaat, kun Roni-hoffin ennakkoperintövaljaat levähtivät viime viikolla. Hyvinpä ne palvelivatkin, 8 vuotta. Uudetkin on ihan suht edulliset perusvaljaat ja pariin kertaan nyt testattu ja hyvältä vaikuttavat.
Alkuillasta lähdettiin lämpöisen kelin innoittamina koko perheen voimin Ninoa uittamaan ja saatiin taas bullineidit seuraksi. Saivatpa nuo hurtat lopulta pienet juoksukisailutkin aikaiseksi, selvästikkin kaksi bullmastiffia metsästi töpöhäntähoffia.=0) Harmi,että TAAS kerran mulla oli kamera kotona..
Uintikeikan jälkeen tytöt tulivat vielä uudelleen kyläilemään, ihan hyvinhän se meni, mitä nyt vähän reipottelivat Miron leluja,kun en tullu älynneeksi korjata niitä poijes.. Mutta kyllä 80 neliössä 3 isoa koiraa on ehkä aika liikaa.;0)
Äly,Väläys ja Hmm..mikähän tuo kolmas nyt ois..
844051.jpg

Pakko kyllä sanoa,että nuo neidit on ihania ja luonteetkin miellyttävät. Saas nähdä kuin kehittyvät ajan myötä, ikäähän tytöillä on vasta 7kk.