Eilen käytiin pienellä hoffiporukalla jäljestämässä. Harmi,että taas se kamera oli kotona.
Mukana oli Katja ja Vallu,sekä ensikertalaiset Maiju ja Kassu. Ensin tallattiin Katjan kanssa ristiin näiden kokeneempien poikien jäljet ja ennen niiden ajoa Katja teki Kassulle n.30m pitkä nappulajälken. Luppoaika siinä haasteltiin mukavia.
Ninon jälki meni alusta vähän sähläämiseksi, mulla oli liina sumpussa ja lopulta kun liikkeelle päästiin,niin taas alku oli aika vauhdikasta menoa ja ekan kepin jälkeen Nino häipyi jonnekkin ihan omalle jäljelle. Siitä sitten hiljalleen tilanne tasaantui ja loppu jälki sujui jo mallikelpoisesti ja kulmatkin meni tarkasti.
Vallu suoriutui  jäljestään mallikelpoisesti, kulmat meni vähän pitkiksi,mutta muuten mun silmään Vallu jäljestää tarkasti ja rauhallisesti, munkin tekemiä jälkiä... Oikeesti, miekin olen jo vähän kehittynyt siinä hommassa ja nuottiavaimen muotoisia jälkiä ei ole tullut aikoihin!
Kassu oli puolestaan kai vähän ihmeissään,metsään on tultu ja autossa joutuu olemaan??? Kummallista! Lopulta sekin pääsi töihin ja ajamaan elämänsä ensimmäisen jäljen. Ja kyllähän sillä nokka maassa pysyi,vaikkakin välillä vähän ihmetteli että mitähän tässä ollaan tekemässä. Mutta siitä se lähtee ja pikkuhiljaa hauva hoksaa mikä on homman nimi.
Mukava olla välillä liikenteessä ihan hoffiporukallakin, toivottavasti mennään syksyn kuluessa joskus toistenkin.=0)
Huomenissa olisi aamusta ohjelmissa lähteä ajelemaan kohti Haukkulaaksoa ja päiväksi leireilemään hoffimaisissa tunnelmissa Ekho:n leirille. Tänäkin vuonna meidän leiri supistui päivän mittaiseksi, mutta josko jo ensi vuonna oltaisi pidempään.