Helteet sen kun jatkuu. Ihanaa,kun vihdoin tuli hetkeksi kesä,vaikkakin näistä ilmoista nauttisi siellä mökillä mieluummin...
Rauhallisesti ollaan siis oltu, ei näillä helteillä jaksa tai ole edes järkevää tehdä mitään. Ekana ja tokana kesänä musta Nino "kesti"paremmin helteitä,nyt kun ikää on tullut lisää, se ei niistä välitä yhtään. Eli ollaan tyydytty korttelikerroksiin ja perjantai-iltana pyörähdettiin elomarkkinoilla,mutta kuumahan siellä oli vielä illansuussakin, eli oli aika pikavisiitti torilla. Nino pyrki koko ajan vaan myyntikojujen varjoon,joten kiiruusti pois kuumuudesta. Sen verran koukattiin sitten lenkkiä,että Nino pääsi venelaitureiden kupeesta kastautumaan mereen.
Eilinen menikin taas sitten korttelikierroksilla ja itsellä ilta hippaloidessa käyttökoirien 10v. epävirallisissa pippaloissa, hauskaa oli!
Äsken Nino pääsi vähän treffeille, velipojalla tyttöystävineenhän on se sekalainen koiralauma, ja uusimpana tulokkaana bullmastiffi Ritan sisko, Stella,joka muutti muutama päivä sitten velipojan luokse. Stella oli palautunut kasvattajalle ja muutti nyt sitten siskonsa kanssa samaan kotiin. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. nyt koirat ainakin ovat kuin paita ja peppu. Ja aivan mahtavia pikkuneitejä luonteeltaan.
Koirien tapaaminen meni melko laiskasti, Nino muutamaan kertaan tyylilleen uskollisena jyräsi ja taklasi molempia neitejä ja lopulta oli aika välinpitämätön, molempia kohtaan. Eika neiditkään kovin jaksaneet juosta. Parikytä minsaaa ulkoilua tuossa ilmassa oli ihan sopiva...

Nino tutustuu Stellaan
817298.jpg

Huh,kun kuuma!
817288.jpg