Eilen oli Simonkadun kentällä vihdoin adressien luovutus kaupungin edustajille. Syynä adresseihin ja koolle kutsumiseen siis se,että jossain vaiheessa joku ihminen naapurustosta oli valittanut haukkumisesta ja kenttä laitettiin kesän alussa lukkoon. Treenaaminen siellä nyt vielä onnistui, tiettyinä rajoitettuina aikoina ja ohjatuissa porukoissa,mutta muuten sinne ei ollut asiaa. Tarkoituksena oli siis nyt esitellä kentällä tapahtuvaa toimintaa ja sen tärkeyttä. Täällä Haminassa näet tuo kenttä on ainoa koirien koulutuskenttä, vielä aidattu sellainen. Toivottavasti eilisestä kokoontumisesta oli jotain hyötyä, mukavasti oli koiria paikalla, useita kymmeniä ja adresseihinkin oli kertynyt 1000 nimeä.
Mekin Ninon kanssa käytiin kentällä, jätettiin auto kaupunkiin ja lenkkeiltiin paikalle. Jottei vaan ihan oleskeluksi homma mennyt ja Ada-treenikaverin liehittelyksi, otettiin Ninon kanssa pikkasen seuraamista ja liikkeestä istumista. Ja muutama hyppy ja A-esteen ylitys,kun ne,etenkin A on niin kivoja. Olipahan ainakin häiriötä treeneetessa, mutta ihan kivasti Nino teki. Välillä nokka painui maahan,mutta yllättävän hyvin teki mitä pyydettiin ja käyttäytyipä tuo muutenkin mallikelpoisesti siellä ihmis-ja koiravilinässä.
Nyt sitten toivotaan,että tilaisuudesta oli jotain hyötyä ja kentän käyttö saa jatkua vapaammin!

Muutenpa tässä on taas lähipäivät mennyt vauhdilla. Mitään sen erikoista ei olla tehty. Mie piipahdin lauantaina Niinan polttareissa ja iltapäivällä hikoiltiin rattaiden ja koiran kanssa kaupungista koti kävellen, sen verran oli tuulta,että lenkki kävi ihan työstä. Sunnuntaina taas piipahdettiin mummilla ja kuljeskeltiin tuolla naapurikylällä. Nino taas ystävällisesti kävi kuorruttamassa itsensä kuraojassa ja pihalla odotti pesu.. Nino vaan inhoaa suihku yms.pesua ja pirulainen lipesi remmistä ja paahtoi suoraan pakosalle mummin villiviineihin tai nykyään entisiin villiviineihin.. =0)Nino on oikea kukka-istutusten täystuho..