Päästiin tänään jälkimetsän kolmen hoffikon voimin,vaikka vettä rupes justiinsa sopivasti tiputtelemaan,kun matkattiin jäljelle. Sen verran on pakko hehkuttaa,että tänään oli kerrankin hukassa joku muukin jäljentalloja kun mie. =0) Saatiin kuitenkin jäljet tallottua ja lopulta joukko taas kokoon. Siinä odotellessa oli vielä kohtuullinen ilmakin. Vasta toista jälkeä ajettaessa sateli jo kunnolla.
Nino jäljesti tänään rauhallisesti ( mun mielestä), vähän levotonta meno oli, siksakkia jäljen päällä,mutta kulmat ja kepit löytyivät. Varmaan sade oli jo huuhtonut jälkeä jonkin verran,kun Ninon jälki ajettiin viimeisenä. Mutta mökkireissun fiaskojäljen jälkeen saatiin taas hyvä treeni. Kiitos siis treeneistä, seurasta ja jäljestä!
Jälkihommien lisäksi Ninolla on taas ollut vatsa kuralla. Se on noin viikon ajan syönyt tosi huonosti. Tiistaina se oksensi muutaman kerran ja vatsa oli löysällä. Pääsin jopa mattopyykille,kun hätä oli iskenyt meidän ollessa kaupassa. Sitten tässä oli taas muutama normaali päivä, ja nyt sitten taas tänään,maha on löysällä..
Justiinsa, kun olen kehunut että Royal Caninin ruoka maistuu hyvin,eikä ole ollut mitään vatsavaivoja aikoihin.. Ois pitän koputtaa puuta. Muuten koira on oma itsensä, eli tuskin sillä suurta häikkää on, mutta aina mua huolettaa noi vatsajutut ja ruokahaluttomuus,vaikka Nino muutenkin on tosi huono syömään.