Jäi tuolla aiemmin tarinoimatta,että urheiltiin tiistaina myös peltojälkeä.Tämän syksyistä peltojälki yritelmistä paras suoritus, jälki vajaa puol kilsaa ja viis keppiä, häiriönä heposia.. Pollet pisti pikkasen pollaa sekaisin,mutta aika mallikkaasti häiriöstä huolimati onnistui jälki. Yks keppi jäi, en tiedä itsekkään mihin.
Pikkasen ollaan nyt taas tottisteltukin,ihan seuraamisia ja käännöksiä sekä muita perusjuttuja.Ninosta on ihan kivasti löytynyt virtaa ja intoa. Ja frisbee tuntuu olevan kelpo palkka. Häiriötäkin oli eilen mummi ja Miro sekä saatiin onnistunut paikalla makuu häiriönalaisena, kun viereisellä pyörätiellä kulki koira.Eteenmeno meillä on nyt vähän hukassa, Nino selvästi luulee sitä esineruuduksi.. Pitäs mennä joku kerta ihan oikeisiin treeneihin kentälle ja katsomaan kuin paljon siellä nuuskutellaan!
Hoffifoorumissa joku kyseli mitä temppuja on koiralleen opettanut,miekin sinne vastasin,että mm. tavaroiden etsimistä / tuomista ja tietyt jutut se hoksaakin tuoda,mm. sukat,käsineet,pipon. Tänään sitten taas sitä temppua suoritettiin, kun Mirolla oli sukka hukassa. Nino siis sai tehtävän hakea sukkaa.. Ensin se toi Miron hatun, sitten jalkapallon, lopulta otti eteisen pöydältä luu, tarjosi sitä ja kun ei kelvannut,totesi kai,että p..skat ja alkoi syödä luuta. Että ei se näköjään niin täydellisesti tuota temppua osaakkaan. =0)
Tähän loppuun pitää vielä tätäkin kautta  ONNITELLA Katjaa ja Vallua (Gipstern Faust) hienosti menneestä luonnetestistä, pisteitä 168!