Omistaa nimittäin koira! Tänä aamuna meinas hermot räjähtää totaalisesti. Tilasinpa sitten olohuoneeseen kivan ruskea maton ja laitoin toissa päivänä sen  lattialle. Tottahan toki Ninolle iski taas vatsa-ongelmat, keskiviikkona se oksenteli,kuolasi ja venytti itseään, siis maha selvästi oli kipeä. Mutta uusi matto säästyi ja osumat tuli eteiseen. Eilen ei enää ollut mitään,mutta tänä aamuna sitten paskamainen yllätys ja tietysti siellä uudella matolla. Koira joka tavallisesti herättää,jos yöllä on ulkoilu tarvetta,oli saanut minkä  lie ajatuskatkoksen ja tuloksena jumalaton läjä matolla.. Enpä muista onko ikinä potuttanut yhtä kovasti. Eipähän se raivoaminen mitään auttanut,mutta kyllä ärräpäät lenteli! Vakaassa harkinnassa oli jo hoffinnahkamatto olohuoneeseen.
Miksi ihmeessä aina pitää sotkea se asunnon isoin, kallein ja hankalimmin pestävä matto???
Suurimman raivon lisäksi tietysti ihmetyttää,mikä siellä vatsassa reistaa? Ninolla vatsaongelmat ei ole mitenkään harvinainen juttu,mun mielestä se ei suoranaisesti ole mitenkään herkkävatsainen mm. ruokien suhteen,mutta joku sillä ajoittain aina mahan sotkee. No, nyt on haettu apteekista Inupekt fortea, josko vatsa sillä tasaantuisi.
Ettei ihan valittamiseksi mene,niin jotain positiivistakin. Vatsavaivoista huolimatta käytiin tänään pienellä hoffi + 1kpl settereitä-porukalla raunioilla, kun Nino kuiten oli ihan muuten oma itsensä. Nino sai hoitaa hommat viimeisenä,ettei tartuta turhaan muita,jos vatsavaivan syy olikin joku vatsaflunssa. Ja pakko kehua,että hienosti se toimi raunioilla, lähti sinne minne ohjasin (muuten ohjeiden kuuntelu oli vähän niin ja näin),etsi ukot ja ilmaisi hienosti. Hieno koira! =0) Ja kivat treenit,kiitos! =0)