Tää viikko on vierähtänyt tosi hiljaisissa merkeissä. Mie olen ollu kuumeessa ja puol kuolleessa olotilassa tiistaista asti. Eiliset rauniotreenitkin saivat jäädä väliin, en uskaltanut vielä lähteä niin reippaasti ulkoilmaan. Maanantaina sentäs ehdittiin käydä metsälenkkeilemässä. Tarkotuksena oli ottaa aurinkoisia syksykuvia,mutta eihän se enää aurinko paistanut kun metsään päästiin.. Ja kaiken lisäksi saatii pari irtokoiraa pitkästä aikaa "kimppuumme", sen verran olivat onneksi tottelevaisia että kävivät vaan siinä likeellä räyhäämässä ja juoksivat sitten takaisin omistajalleen. Mutta helkkari nuo on inhottavia tilanteista!
Eilen oli jo mökkihöperyys lähellä ja käytiin shoppailemassa, pakko se on johonkin päästä! Ja ostinhan mie sitten sen vyön ja joustavan hihnan.. Vaikka taisin aiemmin mainita,ettei minkään pikku-innostuksen takia kannata kaikkea ostaa. Vyön päällinmäisenä tarkotuksena on nyt kuitenkin helpottaa vaunulenkkejä, jää siinä molemmat kädet vapaaksi ja vaunuja on helpompi työntää. Etenkin vaunuissa on pikkuvikana puoltaminen vasemmalle. Ja josko sitä vaikka innostuu lisänä hölkkäilemään tai sauvakävelemään vyön kanssa?
Eilen illalla uskallauduin jo ulos ja pikkuselle lenkille testaamaan vyötä ja ihan kätevältä se vaikuttaa. Ei se ehkä ainakaan sen joustohihnan kanssa ole ruuhka-aikojen peli,niinkuin ei fleksikään. Mutta noin niin kuin muuten se tuntuu hyvältä. Tänään kokeiltiin vaunulenkillä vyötä ja hyvin se siihen passaa ja parimetrinen hihnakin on riittävän mittainen.
Mutta siinähän ne tais olla,meidän tän viikon tärkeimmät kuulumiset. Mutta eiköhän tässä nyt ala olla tauti voitettu ja pikkuhiljaa päästään normaaliin elämän rytmiin. Ninolle olikin hyvä testi tälläinen ns. lorvailuviikko,kun ne työhommelit lähestyy ja sitten ei ole aikaa ihan mahottomia touhuilla. Hyvin tuo näyttää kestävän vähän vähemmänkin touhuilun ja lyhyemmät lenkit,mitä isäntä ja mummi sen kanssa ehtivät ja jaksoivat tehdä. Suurempi ongelma se taitaa olla mulle, kun aina ja joka päivä pitäs ehtiä koiran kanssa tehdä sitä ja sun tätä ja niin hirveen paljon... =0)