Ja melkein ekat vapaatikin. Työt alkoi odotetusti,pari ekaa päivää meni vähän pyörryksissä,mutta sitten jo aikalailla vanhalla painolla. Hyvin on unohtunut tietokoneen salasanat vuodessa ja koneen kanssa on muutakin opeteltavaa. Mummoista suurin osa on samoja,että ihan ei kaikkea tarvitse alusta asti opetella. Miro on sopeutunut tilanteeseen ihan hyvin,samoin kuin Ninokin. Eika nyt ainakaan eka kuusi päivää hirmuisasti arkea muuttanut. Nino on ehkä vähän vähemmän päässyt lenkille,mutta toisaalta tuolla kurakelissä ei kyllä oltais paljon enempiä ulkoiltu muutenkaan...
Lumet ovat siis taas saaneet kyytiä,tänään ei ihme ja kumma ole vielä tainnut sataa pisaraakaan vettä! Viikon varrelle on mahtunut rämpimistä märässä lumessa pellolla ja eilen puolestaan vettä lilluvassa metsässä ja pellolla. Nino kai kuvitteli eilen jo keväänkin tulleen,kun kävi "heittämässä talviturkin", ihan oikeesti se kävi pulahtamassa selkää myöten ja ihan omasta halusta. Sitten raparallia pellolla ja kotiin.. Ja suihkuun,joka ei sitten ollutkaan enää kivaa.=)
Torstai-iltana Nino pääsi pitkästä aikaan yhteislenkille lapsuudenystävä Taavin kanssa (Cockerspanieli), on hauska seurata,kuin ihmeen hyvät ystävykset pojat ovat ja kulkivat matkan kuin majakka ja perävaunu.
Mitään ihmeitä ei olla viikonvarrella harrasteltu, vähän hanskojen piilottelua lenkillä ja eilen otettiin pientä "viestijuoksua" metsässä, että tulee jotain pientä aivojumppaa,kun Nino sitä tuntuu kuiten kaipaavan.
Eilen vieteltiin ihmisporukalla myös 4 hengen hoffipikkujouluja, syötiin hyvin tosi hyvää ruokaa (Kiitos Katja!), otettiin pikkasen glögiä ja viiniä sekä katsastettiin Vallun ja Ninon luonnetesti pätkät, mielenkiintoista katteltavaa ja vertailtavaa.
Eilenhän olis myös ollu hoffit Helsingin Voittaja-näyttelyssä kehissä,mutta mie en sinne sitten raattinut lähteä,kun olisi ollu taas yksi kokopäivänen poissa kotoa. Sen verran tuli tutuille näyttelymenestystä Voittaja-näyttelystä,että Miron kummin koira cairnterrieri Roki (Prankstern`s Iason)oli hienosti Junior-voittaja! ONNEA PALJON!