Aurinko siis, eilen se paisteli vallan ihanasti ja pakkasestakin ollaan saatu jo pari päivää nauttia. Vihdoin!
1181402.jpg
Uusi vuosi siis vierähti meidän perheen kohdalla melkeinkin niin kuin mikä muukin päivä. Ensin ilta töissä ja sitten isäntä ampui muutaman raketin ja myö kurkittiin raketteja olohuoneesta käsin. Ninolla olis ollu hinku päästä mukaan ampumaan,mutta se on aikasempina vuosina yrittänyt napsia raketteja kiinni,eli paras oli pitä hurtta tuvassa. Lenkille painuttiin heti sitten sen jälkeen, aikamoinen räiske ulkona jo kahdeksan jälkeen olikin,mutta ei tuo onneksi koiraa häirinnyt. Ehkä se vähän normaalia levottomampi oli, mutta eniten sitä tuntui "häiritsevän"ihmiset,joita oli normaalia enemmin tuolla kylällä..Muutama vahtitehtävä piti siis suorittaa.. Siinähän ne uuden vuoden puuhat sitten olikin.
Viime päivät on menneet myös arkiseen tapaansa,lenkillä ollaan käyty ja tosiaan nyt nautittu jo talvisemmasta ilman alasta. Tulis nyt vielä pikkasen luntakin,että päästäis testaamaan Miron joululahjapulkkaa.
Tänä aamupäivällä ihmetystä herätti,kun Nino kummasti liu'utti peräpäätään ja takajalkojaan lenkin alkumatkasta. Aina vähän säikäyttää,ettei vaan ole jossain,selässä esim. jotain häikkää,mutta pistäisin tuon kumman kulkemisen kyllä kylmyyden piikkiin. Koska kun saatiin vauhti päälle ja vähän matkaa kuljettua ja lihakset lämpimiksi, ongelma poistui.
Eilen bongasin Ninolle uuden lelun,harvemmin noita leluja tulee nykyään ostettua,mutta tämä oli pakko,kun kysessä on Ninon ehdoton lemppari..
1181473.jpg
Jättijättifrisbee!
Tossa iltasella sitä vähän testattiinkin ja hyvinhän se lensi ja koira perässä.=)