Viikonloppuna tosiaan vietettiin molemmat päivät evakossa isomummilassa,kun tuo isäntä oli yövuoroissa. Sai siis paremmin nukuttua,kun me oltiin muualla. =)
Viikonloppuun mahtui siis muutama vapaalenkki ja hikihatussa pulkanvetoa (Nino pääsi tälläkertaa pälkähästä),kulki nimittäin pulkka vähän kehnosti märässä lumessa..Taitas tarvita jotain voitelua tai vetäjät enemmän lihasvoimia. Sunnuntaille meille sattui vielä hakutreenit,alunperin meitä piti ollla justiinsa sopivasti 6 koirakkoa,mutta määrä yllättäin kutistuikin kolmeen. No,saatiin sentäs minitreenit pidettyä, kultsu Åsan ja briardi Boden kanssa. Tuulta oli sunnuntaina niin että tukka lähti päästä ja vastatuuleen Ninon eka ukko meni loistavasti. Nino ilmaisi jo keskilinjalta,rauhoittui ja lähetyksessä taas oikein loikkasi ilmaan ja haukahti,juoksi suoraan ukolla ja ilmaisi! Toinen ukko olikin kinkkisempi,mutta hienosti sekin lopulta löytyi. Tälläkertaa maalimiehet palkkasivat koiran heti ja vasta sitten ottivat haukkua. Näytti ainakin nyt toimivan. Ihan kiva oli välillä tälläiset minitreenitkin, selvittiin tunnissa ja ehdittiin siinä vähän jopa lörpötellä.
Eilen vieteltiin tunnin verran aikaa tuolla läheisellä kentällä ja pellon reunalla koko perheen voimin, Miro kikattelee nykyään kovasti Ninon juoksenteluille ja lumessa pyörimiselle. Ja täällä sisätiloissa on vaarassa jäädä alle sekä Nino että ihmiset alle,kun pikkuherra kulkee mopollaan tai kävelykärryllään,Miro on nyt pari viikkoa osannut niiden kanssa paahtaa jo täysillä,ja välillä tuntuu että vailla järkeä. Nino -parka joutuu vaihtamaan makuupaikkaansa jatkuvasti,mutta josko se jossain vaiheessa älyäisi,että voi levätä jossain muuallakin,kun aina siellä oviaukoissa tai muuten keskeisillä paikoilla..
Eilisen illan lenkkiseurana olikin sitten..
1270058.jpg
ei pelkät valopisteet hämärässä vaan oli siellä pari bullmastiffiakin.=)