Pääsiäistä ollaan vietetty ihan kotosalla,lukuunottamatta,että mie piipahdin tänään Lappeenrannan näyttelyssä Maijun ja hoffipoikien kanssa. Olikin hieno reissu, kun Kassu sai ERI:n, oli PU 4 ja sai sertin, HIENOA! Damo ei pärjännyt ihan yhtä hyvin, tuloksena H, mutta kokemusta karttui. Hienoja ja rauhallisia kavereita nuo Maijun pojat. Nino sai reissusta tuliaisina hienon heijastinliivin.=)
1400592.jpg
 
Nino on ollut viime päivät täysi pölvästi, (harmi,ettei heijastinliiviä tainnut olla Pölvästi ja jollain muulla yhtä osuvalla tekstillä..)jollain naapuruston koiralla on juoksu ja jo pelkkä aamulehden haku postilaatikosta koiran kanssa vetää hauikset maitohapoille ja koiran kuristuskuoleman partaalle,niin kova hinku on hajujen perää.=) Muualla kylillä meno takkuaa,mutta kotitiellä taas alkaa kamala kouhotus. Ei se yleensä noin seko ole tyttöjen perään..Paitsi ton seinänaapurin,mutta se nyt on jotenkin ymmärrettävää.
Eilen suunnattiin porukalla laskemaan pyllymäkeä, ihan ei vielä uskalla Miroa tyrkätä pulkassa mäkeä alas,vaan laskettiin sylitysten pyllymäkeä. Ninokin pääsi harrastamaan sitten mäkijuoksua kun meidän laskuissa oli tauko. Ihan hyvä kerätä mäkijuoksutuksella lisää lihasta, ihan kun tossa ei olis nyt jo tarpeeksi pitelemistä. Lapsetti sitten itteäkin sen verran,että innostuin laskemaan persmäkeä ominenikin, Ninon säätäessä kepin kanssa vieressä.
Lapset laskee mäkeä
1400527.jpg

1400541.jpg
Eiliset laskut sujuivat ihan siististi,mutta äsken kun käytiin riekkumassa ja laskemassa mäkeä tuloksena oli vauhdissa päästä pöllitty pipo ja siinä samassa irtosi mun päästä iso tukku hiuksia ja ranteesta löytyy hampaanjälki..Olis pitänyt olla joku keppi tai lelu käsissä tänäänkin.