Vihdoin ehdittiin hakutreeneihin, taukoa tulikin melkein puoltoista kuukautta. Mentiin taas treenipaikan liepeille jo hyvissä ajoin ja Niinan ja Sakun kanssa treffattiin metsässä ja pojat saivat juoksennella irti. Kamalassa kunnossa oli taas tie lopulliselle treenipaikalle, harmi etten omista traktoria, se olisi kaikkista fiksuin vekotin tuollaiseen maastoon.
Ninon treenit meni ihan  kivasti, otettiin ihan simppeli treeni, 3 valmista ukkoa,ei missään kamalissa matkoissa tai hankalissa paikoissa. Ohjeena oli edelleen,että heti namu,kun koira tulee ja siitä sitten haukkua. Ja hyvin se onnistuikin.Kamerakin mulla oli mukana, että sais pitkästä aikaa hakukuvia,mutta sielläpä se auton penkillä lojui koko treenin ajan.
Ekalla ukolla Nino kierteli hetken pusikkoa, Ninoahan ei mieluusti tule suoraan etupuolelle,etenkään vieraalle ja nyt kun ei päässyt kiertämään selän takaa, haukkui sitten vähän kauempana. Toisaalta,ei sen nyt syliin kuulu tunkeakkaan. Toinen ukko oli onnistunut,vaikka maalimiehenä oli mies ja vielä melko tuntematon. Kolmannella vähän kuikuili ja mie meinasi jo tuskastua,että mitä se nyt panikoi,mutta maalimies kertoi totuuden,herran tassut upposi veteen ja sen takia siellä kuikuili. Sitä ollaan välillä näköjään niin hienostuneita.. Hyvä fiilis jäi treeneistä,vaikka välillä tulee funtsattua,että unohdetaanko koko haku-hommat,etenkin silloin kuin takkuaa pahasti. Ja onpahan nuo haku-treenit aika aikaavievää puuhaakin,jos paljon on koirakoita ja välillä kun tuntuu,että sitä aikaa on pirun rajoitetusti.=) Kesä tulee kyllä tuottamaan ongelmia, arki-treenit alkaa kohta,eli treenataan kuitenkin iltaisin ja sitten vielä työkuviot siihen päälle.. No,joka tapauksessa tänään oli hyvä päivä ja mukavat treenit kaikin puolin. Jatkoja mietitään joskus, kun aika on.