Vappua saatiin viettää ihanassa säässä,joten vappu-aaton kunniaksi Nino pääsi uimaan. Ja kyllä sinne oli kiire,pakko oli laskea remmistä irti ja sinne se mereen syöksyi hihnat ja valjaat niskassa. Muutaman kerran ui frisbeen perässä pienen lenkin ja puljasi muuten ja sitten taas edessä oli hepuli ja perinteiset turkin paskaamissessiot pöpelikössä..
Uinti
1517110.jpg
Ravistus
1517119.jpg
Ja se sotkeminen..
1517123.jpg
Onks tossa oikeesti mitään järkee???
1517193.jpg
Muutenpa vappu meni rauhallisissa merkeissä, oltiin pihalla ja grillattiin. Onneksi Miro parantui viikonloppuna alkaneesta kovasta kuumeesta ja korvatulehduksesta nopeasti ja ollaan saatu nyt jo parina päivänä nauttia ulkona-olosta kunnolla. Tänään käytiin kaupunkikävelyllä ja tarkotus oli käydä jäätelöllä,mutta kun olin omineni liikkellä aattelin,että anti olla. Sinne kiskajonoon meno koheltavan koiran ja rattaiden kanssa;No thanks. Ja kolme töttöröä olis pitän ostaa. No, koiran olis voinu jättää jonnee kiinni,mutta olis se kuiten ehtin jossain välissä siinä hypätä ne töttöröt maihin.
Äskettäin käytiin Ninon kanssa harjottelemassa vähän kaikkea pientä, ensin tallasin sille tohon läheiselle nurtsikentälle ja pellolle jäljen (n.400m+4keppiä),kierrettiin pieni lenkki,että jälki edes hetken vanhenee ja sitten ajoon. Ihan kivastihan se meni nyt,parin illan takainen vastaava jälki oli yhtä läpi juoksua ja sähläämistä,vaikka kaikki kepit löytyivätkin. Tänään jäljestysi oli tarkempaa, koira pysyi jäljellä hyvin, siinä metrin maksimissaan meni puolelta toisella,kulmat meni kyllä vähän yli,ja kakkoskeppi jäi. Mutta vauhtia oli pois,ja tosiaan tarkkuutta enemmän,vaikka intoa on ihan älyttömästi! Kakkoskeppi tais olla vähän hankala, kattelin pois tullessa,että siihen sattu vajaa 50m matkalle hiekkapolun ylitys,kulma ja keppi. Tai sitten kepissä oli vika,koska tultiin jälkeä pitkin poijes hommista ja mie huomasin sen kepin,mutta Nino ei, aikani siinä seisoskelin ja Nino hengaili vieressä,nuuskutteli  ja jopa seisoi suoraan kepin päälle,eikä sitä hoksannut. =) Kotiin päin tultaessa saatiin pienet tottelevaisuus- harjoitukset; A)"Näin ohitan ihmisiä vapaana." Tässä Nino alkoi pikkasen nostelemaan korvia ja katselemaan mopopoikia,mutta Ei ja Tässä-käskyt tehosi ja lihapullaa irtosi palkaksi. B) "En kisko omistajani kättä irti nähdessäni rusakon" Tässä kohtaa koira oli siis jo hihnassa ja paikallinen cityjänö loikki taas parin kymmenen metrin päässä meidän edellä ja taas tehosi Ei ja Tässä-käskyt. Vapaana ollessa tulos olisi 100% varmuudella ollut toinen.=)