Huisin lämpöset kelit ovat jatkuneet ja koirasta on ollu veto aika lailla pois. Perjantaina oli hakutreenit ja mietin,että mitäköhän niistä tulee. Olin varautunut pitkästä aikaa oikein neljään maalimieheen ja lähtöä kun tehtiin,niin koira painoi suoraan ovesta angervopensaaseen maate. Perässä vetämällä sen sain lopulta autoon ja menoksi. Kuuma se oli metsässäkin ja meinasin sitten,että tilanteen mukaan otetaan niitä ukkoja,mutta koirapa yllätti kuumuudesta huolimatta ja lähti ensimmäiselle ukolle vauhdilla. Ja lopulta sitten otettiin ne neljä ukkoa ja ihan positiivinen treeni saatiin! Kesken kolmannen ukon ilmaisua koira häipyi viereiseen ojaan juomaan,mutta palasi ukolle. Vähän siellä joka maalimiehellä oli taas epävarmuutta ja haukkua piti avustaa,mutta etsimiseen oli intoa kuumuudesta huolimatta.
1527836.jpg
Lauantaina oli meidän seuran mätsäri,jota kävin katsastamassa,multa vaan jäi sitten pääpointti eli isot koirat näkemäti,kun piti jo kiiruhtaa kotio. No mukava siinä oli auringon paisteessa olla ja rupatella tuttujen kanssa. Lauantai oli kyllä vissiin kuumin päivä ja vietettiin loppu päivä vaan omalla pihalla, Nino vahtaa siellä taas ihan kaikkea talitinteistä lähtien ja olikin illalla ihan puhki, niin se kuumuus ja vahtihommat vaan käy voimille.=)
Eilen piipahdettiin sitten kaupungin suunnalle lenkille ja Nino pääsi pariinkin otteeseen uimaan. Sen verran taitaa vesi olla vielä viileetä,ettei se siellä nyt ihan mahdottomuuksia lotrannut,mutta ui kuitenkin ihan reilusti. Illalla yritin käydä kuvailemassa meidän kohta 10v. Roni hoffia,mutta pirskatti se on nopsaliikkeinen. Lopulta se sitten vielä otti ja kyllästyi mun kuvaus yrityksiin ja otti ns. ritolat ja mie vauhdilla perään ja siellähän virkeä veteraani pyöritti hulluna kiveä läheisellä pururadalla..
1527856.jpg

1527861.jpg