Koira ja ukko jäivät sinne, toisilla kun on kesäloma ja toisilla ei. Matka mökille nyt ei ole pitkän pitkä,mutta aamuvuoroihin (seiskaan tai puol seiskaan) ajo rekkojen ja hirvien joukossa ei innostanut,joten palauduttiin Miron kanssa jo tänään kotiin. Mirokin lähti mun matkaan ja on mun työvuorojen ajat sitten taas hoidossa, siinä olis aika vahtiminen yksin mökillä,joten fiksumpaa näin.=Pikkumiehen suosikki-juttu oli ehdottomasti "vettä,vettä".
1687293.jpg
Torstaina päästiinkin jo iltapäivällä matkaan,vaikka mökille piti alunperin päästä vasta perjantaina. Sen parempi mulle,jäi vähän enempi aikaa olla siellä. Ninon nahka ehti aika hyvin parantua ja kyllähän se jonkin verran viikonloppuna uikin,harrasti muun muassa veneestä mereen hyppyjä,mutta iho pysyi ihan hyvänä. Veneen maihin vedossa Ninosta ei juuri ollut apua,vaan päinvastoin...Vaikka apua tuo kai oli antavinaan,isännän käsivarret oli toista mieltä.=)
1687260.jpg
Pitää hakea Nino aiemmin sitten kotiin jos menee iho pahemmaksi,kun ei sitä koko aikaa raatti sentä remmissä pitää kiinni,kun muuten saa olla mökkipihassa aika vapaasti irti. Ja voipahan olla,että mulla iskee ikäväkin, ollaan oltu kolmisen tuntia kotona ja kyllä on outoa ja hiljaista kun ei ole koiraa! !
Mutta juu, ihana mökkipaikka tälläkin kertaa, oltiin viime kesäisen mökin naapurissa ja tää on kyllä itse mökiltään sekä rannalta vielä parempi paikka. Koiralliselle maastot on edelleen mahtavat, on paljon metsää (just sopivan helppokulkuista)ja hypeltäviä kalliota ympärillä. Metsässä ei törmätty keneenkään, lukunottamatta muutamaa itikkaa ja paarmaa.
Alla muutamia kuvia retkiltä ja mökkipihasta. Ominemme kierrettiin muutama metsäkeikka,samoin koko perheen voimin, Mironkin saa aika mukavasti mukaan metsään,vaikkakin vähän liian isot kumisaappaat oli suuri moka!=)
Ninolle kohokohta tais olla,kun Niina ja Saku kävivät kylässä eilen ja pojat telmivät rantsussa ja käytiin tunnin metsälenkki.
Kivaa!
1687347.jpg
1687367.jpg
Mihi se isäntä meni?
1687380.jpg
Kaverusten tapaaminen
1687405.jpg

Iltaretki
1687429.jpg

Nino ja vähän erottuu joutsenetkin, jotka asustelivat meidän mökkirannan tuntumassa.
1687452.jpg

Väsynyt mökkihoffi
1687472.jpg
Kaiken saunomisen,grillaamisen,metsälenkkien sun muun lisäksi vähän harrasteltiinkin,tallasin Ninolle viikonloppuna kolme pientä jälkeä ja kerran esineruutuiltiinkin.Että ei ihan pelkkää lomaa vaan.
Nyt sitten latautumaan huomiseen duunipäivään..hhmmm.. Toivottavasti voitan joskus lotossa muutakin kun sen 4 oikein ja pääsen muuttamaan tuonne mökkimaisemiin.=)