Ja tilanne on tämä. =)
1699584.jpg
Väsynyt siis..
Eilen piipahdettiin töiden jälkeen mökillä ja olipahan pojat siellä pärjänneet,mutta oli kai Ninolla vähän ollut mammaa ikävä.=) Tasajalka loikkaa se hyppi korvat rusetilla,kun mökkipihaan ajettiin.
Loikat ja reuhuaminen alkamassa
1699597.jpg


Mironkin kanssa oltiin aika kaveria

 1699610.jpg
Harmillisesti jäi vaan muutama tunti aikaa olla mökillä ja ei ehditty muuta kun syödä ja käydä Ninon kanssa muutaman kilsan metsälenkki. Sitten piti taas jo ajella kotiin ja aamuksi töihin.
1699626.jpg
1699632.jpg
1699668.jpg
Tänään sitten haettiin Miron kanssa pojat kotiin ja mie tein vielä lopputouhut Ninon kanssa. Piti ottaa kaikki ilo irti kun kaikkea kivaa oli ympärillä (siis sitä metsää ja vettä).Ensin tallasin sille jäljen (tietä myöten matkaa tuli 400m)viidellä kepillä ja yhdellä kulmalla. Pari "tien" ylitystä tuli myös ja yks oja. Tunnin vanhensin jälkeä ja ihan hienosti meni,lukuun ottamatta,että 3 keppi jäi,vaikka koira tais kävellä sen päältä. Kulma piti myös tarkastaa kiertämällä ympyrä,mutta muuten hyvä treeni. Jäljen jälkeen kierrettiin vielä puolen tunnin metsälenkki ja voi vietävä että oli kuuma!Mökillä Nino otti vielä parit mereen sukellukset ja pallopelit ja ilta alkoi olla siinä. Iho kesti hyvin mökkireissun uimiset, tietysti  turkki kuivahti nopeemmin,eikä päässyt hautumaan,kun koira oli lähes koko ajan ulkona. Saa nähdä kuin nyt käy,kun se melko märkänä joutu autoon ja vieläkin turkki on märkä.
Toivottavasti päästään nyt vielä kesän tai syksyn aikana heittämään edes jonkunlainen toinen mökkikeikka. Nyt kyllä muutama päivä lepäillään, tai no Nino lepää ja mie paiskin edelleen töitä (4 takana,3 edessä ja sitten vihdoin vapaata,se yks päivä..)