Eilen joudettiin pitkän tauon jälkeen hakutreeneihin. Treenit olikin tällä kertaa raunioilla ja siellä oli kuuma kun hitto. Ninon kanssa miellä oli tynkätreenit,kun mulla oli kiirus kattomaan tokokisoja. Vähän siis kurjan törkeet treenit,syödä kakkua,treenata oma koira,olla yhdelle maalimiehenä ja sitte pois. Onneksi meillä on kiva ja joustava treeniporukka! No,mie lupaan olla seuraavalla kerralla vakkarimaalimies.=) Ainii, ja ehtihän siinä ennen treeniä nuuskutella pennun tuoksua,kun tavattiin Marikan pikkuinen Ikwil livenä. Pennut on valloittavia!
Ninon treeni meni ihan kivasti, alun rataa juoksi läpi ja ilmaisi alueen keskeltä ukon. Kutsusta sain sen palaamaan alkuun ja sieltä löytyi yksi ukko. Siitä Nino juoksi suoraan lähelle seuraavaa ukkoa, oli sen haistanut kai jo heti ekan jälkeen ja siinäpä se. Kiva pikainen treeni kuumassa kelissä.
Tokokisoihin mulla oli niin kova hinku,koska Kati ja hoffi-Leevi kisasivat Voittaja-luokassa ja se oli pakko nähdä ja toisekseen,en ole koskaan tullut nähneeksi tokon voi-luokkaa. Voi vitsi,että ihminen voi jänskätä kisoissa jopa toisten puolesta niin paljon että! Turha haaveilla siis mistään kisa-urasta,kun perhoset liitää vatsassa jo toisten suoritusta seuratessa. Hienostihan Kati ja Leevi (l. Damirazin Zalainen Ase )suoriutuivat paahteisen kuumalla kentällä rupeamastaan, voittivat luokan pisteillä 268,5 (jos en vikaa muista pisteitä). ONNEA!!!=).Tokoilun lomassa piipahdettiin Miron ja ukin kanssa välillä katsomassa naapurikentän nappulaliigaa. Sen verran myöhään meni tokoilut,jäi alo-luokka näkemäti,kun piti suunnata jo kotia.
Viikonloppuna sitten jänskätään Tervakoskea, siellä nääs on hoffien vuoden päätapahtuma, näyttely ja toko. Harmi,kun pitää tänä vuonna uurastaa töissä,eikä päästä paikan päälle.