On vierähtänyt tää vapaa viikonloppu enemmänkin Miron kanssa puuhaillessa,mutta pitäähän se jossain raossa vähän jotain kivaa koirallekin keksiä kuiten. Eilen Miro kävi leikkimässä Samu- pojan kanssa ja kivaa oli ja pikkumies ihan naatti illalla. Nino pääsi puolestaan illalla pitkästä aikaa lenkittämään mummia,kuumuus kyllä vaivaa, vaikka ei täällä nyt mitään helteitä ole.Sen verran Ninolla vaan piisaa turkkia ja kuuma on, että ei saatu soramontuilla kuin muutama "viestijuoksu" aikaiseksi. Tais käydä mun voimille enemmän,kun yritin innostaa siellä montun pohjalla koiraa kirmailemaan.=)
Tänään suunnattiin aamupäivästä sitten kohti Tykkimäkeä,vähän pienihän Miro vielä laitteisiin on,mutta muutamassa autossa hurrutteli suu messingillä ja lampaita paijailtiin ja pupusia syötettiin. Huisin kiva päivä!
1728659.jpg
Huvipuisto keikan jälkeen isäntä lähti koiran kanssa kohti matonpesu paikkaa ja myö Miron ja mattojen kanssa autolla perässä. Nyt on makkarin pikkumatot pesty ja toivottavasti tuoksuvat nyt edes hetken mäntysuovalle,eikä enää märälle ja likaiselle koiralle..
Nino kun sai huvipuisto keikan ajan lorvia kotona, pitipä sillekkin taas vähän jotain keksiä ja Niina ja Saku pelastavana enkelinä olivat laavulla ja sinnehän mekin vielä suunnattiin,itse asiassa äsken vasta kotiuduttiin. Eipähän pojat paljon hilluneet,koko ajan kyttäsivät ruokaa,ei kabanossi per nenä piisannut. Juu, ja Ninolla on nyt pahan sortin hormoonihäiriö menossa. Jo torstaina se lirkutteli yli-innokkaasti hoffitytölle,kun oltiin tokokisoja katsomassa ja nyt laavulla ahdisteli Sakua jatkuvasti.. Ei se sitä yleensä tee. Ja kohta pitäs alkaa naapurin koiran juoksut,että tätä iloa sitten piisaa pitkään..
Pihavahti on muutes tossa männä viikolla laajentanut myös vahtivalikoimaa..
Vaippapaketti-vahti
1728671.jpg