Taitaa olla menossa kesän kauneimmat päivät! Sunnuntaina lähdettiin pitkälle lenkille, kierrettiin ensin kaupunkiin ja käytiin samalla vilkaisemassa mätsäriä. Kuumuudesta kärsittiin Ninon kanssa molemmat, Nino sai helpotusta pulahtamalla mereen,mutta mun ei auttanut kuin hikoilla fleecepuserossa..
Mätsärissä oli kiva määrä koiria, joku kysyi osallistutaanko mekin,mutta juu ei vettä valuvan hoffiturjakkeen kanssa joka vielä riekkui fleksissä.=D Mätsärissä oli mahdollisuus osallistua nakin syönti -kisaan ja siinä kahvin juonnin lomassa Nino sai siihen osallistua. Vaikka epäilinkin,syökö se niitä nakkeja,ainakaan kovin nopeasti, kun aina ei vieraiden herkut välttämättä kelpaa ilman tarkkaa tutkimista.Mutta Ninopa yllätti ja oli siinä vaiheessa 4. nopein nakinsyöjä, en tiedä mikä oli sitten loppusijoitus. Mutta idea oli  hauska!=)
Kahvin ja nakkien syönnin jälkeen jaksettiin melko virkeinä kävellä loput 4km kotiin.
Maanaataina oli mahtava keli myös ja ennen iltavuoroa oli tarkotus mennä ottamaan kauniita syyskuvia Ninosta pellolla,mutta tuloksena oli lähes suora syöksy kura-ojaan (kuva löytyy tuolta alempaa Hupsistakeikkaa-kohdasta) ja se siitä sitten. Kiireesti kotiin ja suihkuun..
Eilen suunnattiin töitten jälkeen jälkimetsään,sattui haku-ja jälkitreenit samalle päivälle,valittiin sitten lajiksi tällä kertaa se jälki,kun se on vahvempi laji. Katja tallasi Ninolle sopivan, vähän normaalia haastavamman n. 500 metrin jäljen jossa oli 8 keppiä ja hienosti (aika paljon jarrutellen kylläkin) Nino jäljesti! Yes!
Tänään  käytiin taas koko kööri metsässä, sielläkin olis tehnyt mieli jälkeillä,mutta vähän myöhään päästiin lähtemään ja Miron päikkäreiden takia ei ollut niin kamalasti aikaa olla metsässä,joten keskityttiin nyt vaan me ihmiset sieniin,puolukoihin ja leikkimiseen ja Nino kurvailuun pisteestä A pisteeseen B.
1933085.jpg

1933103.jpg

1933131.jpg