Eilen suunnattiin järkyttävän pitkän tauon jälkeen hakutreeneihin, milloinkohan me viimeeksi ollaan oltu sillä teemalla metsässä? Kesä-heinäkuussa kai. Normaaliin tapaan juoksutettiin Nino ja Saku ensin pikaisesti metsässä ja sieltä sitten treenipaikalle. Meitä olikin taas aika monta,mutta saatiin väännettyä treenit kolmeen tuntiin ja kivaakin oli.. Vaikka ilta pimenikin ja susijutut alkoivat ottaa valtaa.Ehkä me ei vielä heitetä pillejä pussiin. Nino oli vuorossa aika viimeisenä ja ilta oli jo aikasta pimeä silloin. Kaksi ensimmäistä maalimiestä otettiin iisinä peräänajona koiraa oikein innostaen ja Nino läks kun raketti ja hienosti tuli syötellen pois. Viimeinen ukko oli tarkoituksella Niina,joka on tosi tuttu eikä pitänees aiheuttaa paniikkia valoisassa eikä pimeässä metsässä. Viimeinen otettiin valmiina, muutama haukku ja syötellen pois ja sekin meni nappiin! Jes!
Treeneissä myös pähkäiltiin koirien rokotuksia, Ninollahan ne nyt pitäs uusia, kun edellisistä on se kaksi vuotta.Treensissä vaan tuli sitten maininta,että kolmoisrokote (vai mikä se nyt oli) olis kuiten voimassa kolme vuotta. Koiramme-lehdessä tästä oli maininta myös,Kennelliiton sivu sanoo kaks vuotta. Että ota nyt sitte näistä selvää.. Lopulta varmistin asian kaupungineläinlääkäriltä ja ens maanantaina mennään sitten rokotuksille, eli kaksi vuotta se väli kai nyt yleisesti edelleen on. Eipähän tuo nyt muuten niin päivän päälle,mutta ettei mee sitte lokakuun Speedrace-juoksukisa sen takia mönkään.
Tuohon hyvään työhön sitten, nyt on sattunut näkymään viikon sisään useampi koirakarkuri, on spanielia, seropia ja tänä iltana sitten kultsu-uros. Kultsun olin tunnistavinani "tutuksi"ja lähdettiin kiiruhtamaan koiran oletettua kotia kohti ja sielläpä jo vähän ennen tulivatkin etsijät vastaan. Joutessamme lähdettiin vielä Ninon kanssa etsintä-kierrokselle ja löytyipä kultsu-herra lopulta ja pienin houkutteluin saatiin se kulkemaan perässä ja palautettua kotiin. Ja nyt on tosi hyvä mieli.=) Ja Ninollakin on varmaan hyvä mieli,vaikka se ei niin valtavasti siitä koirasta välittänyt,mutta saipa sen reilun vartin iltapisutuksen sijaan tunnin iltalenkin.=D