Vaikkakaan mitään erikoisia kuulumisia ei ole. Kipulääkkeet on loppu, antibiootit on loppu ja Nino voi hyvin. Nyt viimeisiä päiviä lasketaan,että päästään vielä eroon tikeistä ja töttöröstä. Ihan kivuttomasti toipumisaika on mennyt, Nino on sinut kaulurin kanssa,liekö osaa enää ilman ollakkaan. Tikitkään eivät häiritse, kauluri on pakko pestä vähintään kerta päivää ja sen hetken kun on ilman sitä,ei ole ollut yritystäkään sohia tassulla silmää. Uskomatonta muutes,että koira voi haista pahalle, kaikki kuola ja muu mukava kun imeytyy hoffin kaulapuuhkaan, huh yök! Ja sen puuhkan pesukaan ei auta kun hetkeksi.
Vähän mua on huolettanut,kun luomi siitä tikkien alta on muuttunut vaaleaksi, varmaan on siis ihan normaalia parantumista/arpeentumista,mutta mielessä kummittelee tietysti heti,että ei kai vaan se näpykkä pukkaa taas sieltä. Se kun oli sellainen vaalea..

Liikuntapuoli on jäänyt aika minimiin, se lentsu mikä mulla oli tai on osittain vieläkin tuntuu olevan sitkeetä  laatua ja vei voimat kokonaan. Iisisti ollaan siis saatu olla. Muutaman kerran on ollu "pakko" laskea Nino pikkasen irti revittelemään, sellaisille selkeille paikoille,missä se ei luultavimmin telo itseään tai pääse livahtamaan kura-ojaan. Kokeiltiinpa esineruutuakin tossa jaliskentällä,pikkasen tais kauluri häiritä nenänkäyttöä,mutta kyllä se ne esineet löysi.=D  Ja kyllä se oli  innoissaan,kun sai tehdä jotain.