Tänään oli siis se Ninon oikean silmän alaluomessa olevan patin poistoleikkaus. Pattihan ei ole ollut suuren suuri, sellanen alta nuppineulanpään kokoinen,mutta pikkuhiljaa se on kasvanut ja pian se olisi varmasti hangannut jo silmän pintaa, joten pakkorako oli se poistattaa.Leikkaus-ajaksi oli sovittu 10.30 ja hyvissä ajoin oltiin jo paikalla. Nino tuli ihan hyvin sisään lääkäriin,mutta aika jatkuvasti se yritti ulos odotushuoneesta.. Paino saatiin otettua kuiten helposti ja lopulta Nino jopa malttoi istua pieniä hetkiä.
Esilääkkeen jälkeen taju meni aika nopsasti ja Nino jäi sinne. Samalla kun näpykkä poistettiin, Ninolta putsattiin hammaskiveä ja otettiin verinäyte,josta katsotaan kilppari vasta-aineet. Kilpparikoe otettin ihan uteliaisuuttani,kun sitä hoffeilla jonkun verran esiintyy ja nyttenpä se oli helppo ottaa,kun ei niin mallikas potilas oli taju kankaalla.=)
Neljän maissa iltapäivällä hain tokkuraisen herran kotiin ja ilta on mennyt enenmmän ja vähemmän huppelissa. Luomen haava on tosi siisti,eikä ainakaan liiemmin kipeä vielä. Kipulääkettä syötetään nyt jokunen päivä ja antibioottikuuri päälle. Tikit pitää olla 12-14 vrk ja kauluri kaulassa koko ajan, koska tikit repiää tosi helposti. Harmi vaan,että eläinlääkäri on lomalla justiinsa kun tikin poisto olis, joten todennäköisesti tikit on ainakin 27.10 asti..Toki ne vois poistattaa muualla,mutta kivempi kuiten mennä sinne missä alunperinkin on hoidettu. Näpykkä lähti patologin tutkittavaksi ja tulos kuullaan sitten tikinpoistossa samoin kun kilpparikokeen vastaus.
Nyt sitten opetellaan taas eloa kaulurin kanssa,rasittavaa siitä varmasti tulee,mutta ei voi minkään. Josko nyt sitten olis leikkaukset leikattu. Kiitokset vaan kaikille tsempityksestä, aina nää nukutukset ja leikkaukset vaan jännittää ja stressaa,joten tsempityksiä on kiva ottaa vastaan!=D
1970951.jpg


1970999.jpg