Eilen ei ollu hyvä päivä. Aaamusta tippu kahvipannu lattialle ja eihän noihin perus-keittimiin oikein uutta pannua löydy. No,koira eikä kukaan muukaan telonut itseään lasiin,onneksi.
Päivää lähdettiin viettämään mun äidin luokse ja mulla oli haaveissa tehdä Ninon kanssa kunnon peltojälki treeni. Haaveissa tosiaan..pellolle kun pääsin taivas repesi taas vaihteeksi ja valmiiksi märkä pelto lillui vettä. Ei muuta kun kiireesti hakemaan koira ja samalla nappasin hiukan kostuneen puhelimen autoon. Jälki sujui kohtalaisesti,eka pitkä n. sadan metrin suora sujui hyvin,mutta ekan kulman jälkeen jälki selvästi oli jo liian vettynyt ja enemmän ja vähemmän haahuillen päästiin loppuun. Kaikki kepit, viitosta lukuunottamatta nousi ja kerrankin jäljestys-vauhti oli sellasta hidasta kävelyä. Ihan ok treeni ja siihen sitten vielä likomärissä vaatteissa lenkki päälle. (sadevatteetteetkin oli,mutta äidin luona..)Joskus parin tunnin päästä muistin sen puhelimen autosta ja yllätys,yllätys kosteus oli ollu sille vähän liikaa ja se siitä sitten. 79 eurolla irtosi uusi puhelin kaupasta. Vähän kallista välillä tää koiraharrastus..=D Mutsin luota löytyi onneksi vanha kahvinkeitin,että sitä ei tartte tähän hätään ostaa.
Tänään oli jo parempi päivä ja kurvattiin Ninon kanssa aamusta Karhuvuoreen Speedrace-tapahtumaan.
Meillä oli mukana viime vuotiseen tapaan 4:n blondihoffin joukkue,Hoffikiitäjät. Nino juoksi numerolla 60 ihan hienosti, aika oli 8.17. Vallu pinkoi ajan 7.57, Leevi 7.94, Kassu 7.92 ja Damo toisessa joukkeessa 8.30. Maxi-koirissa kisasi kaiken kaikkiaan 130 koiraa ja koko tapahtumassa oli yli 250 koiraa spurttailemassa. Lopullisia tuloksia ei vielä iltapäivä kolmeen ollut tullut, joten sijoitukset sekä yksilö- että joukkuetasolla on vielä pimennossa,mutta eiköhän ne lähipäivinä ilmaannu.
Huomenna kurvataan samoissa merkeissä Anjalankoskella Kassun,Damon ja Ninon kanssa.=)
Vallu matkaan!
1960324.jpg
Leevi odottaa
1960332.jpg
Kassu ja Maiju
1960342.jpg
Nipsu joskus juoksun jälkeen
1960353.jpg
Yhteispotretti unohtui ottaa..