Alkaa se olla sitten taas joulu pulkassa tältä vuodelta. Viikko onkin vierähtänyt vauhdilla ja touhua on piisannut taas ihan kiitettävästi.. Mutta niinpä varmaan jokaisella. =) Kaiken töissä käynnin ja jouluvalmistelujen lisäksi ehdittiin tuossa ennen joulua pyörähtää Niinan ja Sakun kanssa pari kertaa iltametsässä, pimeetähän siellä oli kuin hitto,kun lunta ei edelleenkään ole kuin juuri nimeksi. Ja tokihan se tuttuun tapaan pitää kokeilla aina uusia reittivalintoja, eli sitten valoisaa tai pimeää. Ja jokohan taas oltiin hetki hukassa siellä metsikössä.. Onneksi sitä lunta oli sen verran,että osattiin palata takaisin tutulle polulle. Ehkä seuraava reittikokeilu tehdään valoisan aikaan.=) Pojat ovat viime kerrat käyneet aika kuumina noilla mettälenkeillä, tarkkana on saanut olla,ettei mopo ihan karkaa käsistä. No ovatpa metelöinnillään karkottaneet mettän eläimet pois tieltä,vaikkakin voipahan tuo toisaalta olla susille vaikka illalliskutsukin.. No,niitä ei onneksi ole syksyn jälkeen näkynyt eikä kuulunut.
Joulutouhuunhan kuuluu sitten armoton siivoominen ja kuuraaminen, luojan kiitos Ninon uuden kurapuvun, siivouksesta oli jotain jäljellä vielä aattonakin. Ihan hyvä ostos siis edelleen! Vaikkakin kuusen koristelu tai oikeastaan edes sen pystyyn saaminen vei sitten aikaa pari tuntia ja voi jestas,että neulaset varisi.Eli pientä fiksausta sai sitten tehdä siivousrintamalla kuiten. Pitkin joulua jännäsin,kuka kaataa huteran kuusen ekana ja Mirohan se sitten oli eilen ja suoraan sohvalle. No vammoitta selvittiin siitä.=)
Aaton aattona yritin kuvata lapsia kuusen ääressä.. näin innokasta sakkia meillä.
2176830.jpg

Jouluaattona olikin vihdoin pakkaskeli ja ihan upea auringonpaiste! Päivä vierähti sukuloidessa ja ehdittiinpä me Ninon kanssa ulkoillakkin kauniissä säässä.

Aaton lenkkimaisemia
2176847.jpg

2176863.jpg

2176835.jpg

2176844.jpg

Illalla kävi sitten pukki,ja kuten kuvasta huomaa, Nino ei pukkia syönnyt =)
2176851.jpg

Ja lahjojakin löytyi,itse kullekkin..
2176858.jpg

Mukava joulu siis takana, perhettä, yhdessäoloa,ruokaa, ulkoilua ja tänään jo sitten taas töitä.. Tästä sitten juhlat jatkuu, Miro täyttää 30.12 jo 2 vuotta ja sittenhän se onkin taas jo kohta uusi vuosi. Eli  puuhapäivät jatkuu,mulla ainakin..