Millään ei nyt blogeilu oikein innosta ja nää joulu-alus viikot on muutenkin kiireisiä. Toisten blogeja tulee kahlailtua päivittäin läpi ja näkyypä muillakin olevan välillä hiljaiseloa.=)
Kulunut viikko on mennyt suht arkisissa merkeissä, Ninosta ehkä vähän alkaa näkyä tekemättömyys. Se on oikea puukkiainen, vahtii  enemmän ja sellasta pientä mitä yleensäkin kun sillä alkaa olla tylsää. Pieniä piristyksiä ollaan yritetty kiireen keskelle ujuttaa. Nino ja Saku pääsivät kirmaamaan pikkusen mettäpätkän,mutta se meni vähän mönkään,kun koiruudet kuumuivat ensimmäisessä yhteenotossa se verran,että meinas tulla kunnon riita ja lopun matkaa menivätkin molemmat vähän omia polkujaan. Ihan lopussa Nino yritti vielä muutaman kunnon taklauksen,mutta ei niistä leikkiä syntynyt. Tais olla vähän turhan ärhäkkä meno.. No tuttua menoa pojille,ens kerta sitten taas juostaan ja painitaan.=)
Ärhäkästä menosta puheenolleen, ikäviäkin on sattunut. Miro on ollut Ninoa kohtaa pitkään kiusankappale ja mm. Miron mopo on ollut jonkun kerran jäähyllä kun sitä on käytetty koiran jahtaamiseen. Mutta täytyy myöntää että hiljaa olen ollut ylpeä Ninosta joka ei ole pienistä välittänyt  ja on kestänyt pikkumiehen rajun rakastamisen aika hyvin, vaikka en olisi siitä ikinä uskonut,että se sietää pikkumiestä noin hyvin. Mutta aina sitten sattuu ja tapahtuu,vaikka kuinka vahtii ja yrittää tehdä rajoja selväksi puolin ja toisin. Miro oli tiistaina ehtinyt kavuta Ninon päälle ja siitä muistona on nyt sitten pikkumiehellä poskessa haava ja mustelma.=( Mie olen muutaman kerran ehtinyt hätiin,kun Miro on ollut kiipeämästä Ninon päälle ja ei koira silloin ole kovin pahalta vaikuttanut,että liekö tällä kertaa pikku-mies on mennyt kyytiin jotenkin mahan kautta tms. ja mennessään satuttanut.
Ite olin töissä ja kylläpä säväytti kun isäntä soitti ja kertoi mitä on käynyt.. Onneksi vältyttiin vakavammilta vammoilta, eikä näytä koiran ja pikkumiehen suhdekkaan miksikään muuttuneen. Vaikka olisin kyllä toivonut,että olis opettanut pientä varovaisuutta koiran kanssa.. Mutta oppiipa tässä taas kerran ite olemaan tarkempi ja vielä vaan tarkempi.
Mutta näin siis meillä. Huomenna suunnataan turisteiksi messariin, katsastamaan ainakin hoffikehä ja tietty shoppailemaan. =) Treenitauot vaan jatkuu ja jatkuu. Pitänee edelleen pelloilla ja metisköissä kulkiessa "hukata" Ninolle tavaroita etsittäväksi,niin kuin tässä muutamana viikkona on tullut tehtyä. Ja yes,vissii puolen vuoden (vai vuosisadan..)tauon jälkeen harjoiteltiin tuossa eilis-iltana vähän tottistakin.. Josko sitäkin jatkaisi.=D