Ninolla olikin tänään kiva päivä tai olis ainakin voinut niin kuvitella,kun kylässä kävi pitkästä,pitkästä aikaa Rita.
2156600.jpg
Tovi vaan meni,ennenkuin Rita uskaltautui tuulikaappia peremmälle. Rita kun ei ole koskaan oikein lämmennyt Ninon äijämäisille runttaamisille ja taklaamisille,että taisi neitoa hivenentuvan puolelle tulo kauhistuttaa.=) Mutta ihan sulassa sovussa koiruudet muutaman tunnin viettivät sisällä. Yritettiinpä vielä käydä vähän koiria juoksuttamassakin tuolla sysipimeässä,mutta ei mene hoffin ja bullmastiffin leikit oikein yksiin ja koirat kirmailivat omia polkujaan.. Että eipä Ninoa taida paljon tytöt kiinnostaa kuin silloin muutamana viikkona pari kertaa vuodessa.=)
Ritan vierailu tais ollakkin Ninon viikon kohokohta. Tai no, on se pistänyt joulukortti-kuvaukset tänä aamuna ranttaliksi kääntämällä päätä just väärällä hetkellä ja ihan koko ajan ja lopulta riepottelemalla tonttulakkia pitkin ja poikin. Just silloin kun on kiire ottaa kuvia,kun on edes hetken hivenen lunta maassa ja tietysti kameran akku ihan loppu.
Ota kiinni jos saa-aat...
2156640.jpg
Sunnuntaina muutes pyörähdettiin Maijun (kuvia löytyy Maijun sivuilta)kanssa siellä messarissa Voittaja-08 näyttelyssä ja olihan siellä nähtävää. Mukavaa oli tavata tuttuja ja päivä vierähti tosi nopsaan. Onnea vaan vielä kaikille siellä pärjänneille!=)
Nyt sitten aletaankin tosi täysillä keskittyä joulun tuloon, lahjat on melkein hankittu,mutta kaikkea hommaa piisaa vielä ja vaikka kuinka paljon..Ja töissäkin pitäs ehtiä käymään. Blogikin hiljenee luultavasti seuraaviksi päiviksi,ellei nyt sitten jotain erikoista tule tai muuta inspistä kirjoitella.=)