Kokoonnuttiin taas tiistaina hoffiporukalla treffeille ja tällä kertaa hakuiltiin,paitsi Vallu,joka etsi esineitä.

Kiva oli kokeilla hakua ihan kunnolla pitkän tauon jälkeen, oman treeniryhmän treeneihin kun ei olla päästy mies muistiin..

Nino saikin hakuilla ihan ekana ja ihan intona se oli. Oltiin tallattu alueelta vaan rajat ja tietty Ninon piti ensin jäljestää ne. Ei siis mennyt lähetykset ihan putkeen ja kuten kuvasta näkyy,en minäkään ole näiden vuosien aikana vielä oppinut koiraa matkaan lähettämään,jos en ohjaa sitä päin puuta,kuten on ainakin kerran käynyt, niin sitten rynnin niskaan.Cool

 

Rajojen tarkastaja -Nino

Ukot löytyivät loppujen lopuksi aika hyvin ja Nino käyttäytyi reippaasti maalimiehillä,jopa vähän liiankin reippaasti, Katin ollessa toista kertaa maalimiehenä Nino päätti ensimmäiseksi tempasta Katin pipon lumihankeen ja aloittaa vasta sen jälkeen haukun.Kieli ulkona Kati parka,aina käy jotain meidän yhteistreeneissä..tällä kertaa lumessa uitettu pipo ja ruhjottu nenä. Kaikki ei onneksi ollut meidän koiran vika.HymyKassulla oli jotain osuutta myös asiaan.

Mukava treeni-iltapäivä vietettiin,vaikkakin mulla oli tuntua pienestä lentsun poikasesta ja illalla se ei sitten ollutkaan ihan pientä vaan kuumetta jo 39 astetta..

Alla vielä muutama kuva treeneistä (kaikki kuvat Katja Tilli )